Life&style
Film Family Plan

Film 'Family Plan', nova je akcijska komedija sa sjajnim Markom Wahlbergom u glavnoj ulozi

  • U blagdansko vrijeme nikada dosta zabavnih filmova, da još malo pojačamo veselje i koji će nam smanjiti malo količini stresa (oko kupnje poklona, uređenja stana, pečenja kolača...)
  • Jedan od takvih filmova zasigurno je 'Family Plan', u kojem Mark Wahlberg glumi bivšeg, prikrivenog ubojicu, koji otkriva da ostaviti svoj prošli život iza sebe nije tako lako kao što je mislio
  • Michelle Monaghan i Ciaran Hinds također su dio izvrsne glumačke postave u ovom filmu 

Još jednom demonstrirajući svoju kompetenciju u glumi prave akcije i komedije, Mark Wahlberg je glavna zvijezda (sa zadivljujućim trbušnjacima) u sjajnoj akcijskoj komediji „Family Plan'. Film je režirao cijenjeni Simon Cellan Jones.

Radnja filma

Prodavač rabljenih automobila Dan (Wahlberg) živi američki san kao obiteljski čovjek u predgrađu s divnom suprugom Jessicom (glumi je izvrsna Michelle Monaghan) i troje djece: dvoje tinejdžera i malom bebom, čije postojanje svjedoči o kontinuiranoj ljubavi i blaženstvu Dana i Jessice. Ali, Dan ima tajnu: On je bivši vojnik specijalnih postrojbi, koji je bio u plaćeničkoj ekipi koju američka vlada potajno koristi za tajne operacije.

Zgrožen sve amoralnijim misijama, Dan je izišao iz nasilničkog posla s novim identitetom, upoznao Jessicu i sada živi svoj najbolji život, a da nitko u njegovoj obitelji ne zna čime se bavio. Ali, naravno, jednog dana se pojave žestoki momci, predvođeni Danovim bivšim šefom Ciaránom Hindsom, koji ne mogu oprostiti Danu što je napustio svoj posao plaćenog ubojice. Dan mora izvući svoju tajnu zalihu oružja, gotovine i lažnih putovnica ispod stepenica i prebaciti svoju zbunjenu obitelj na sigurno, u Las Vegas, od svih cool mjesta.

Možda vas zanima Film 'Silent Night' povratak je Johna Wooa u Hollywood i stvarno, stvarno napeti akcić Rubrika Life&style Life&style

Započinje beskonačan niz scena u kojima Dan sudjeluje u brutalnim tučnjavama i opasnim jurnjavama automobilima, dok su članovi njegove obitelji ili nesvjesni toga ili spavaju. Osim Maxa, bebe koja niti jednom ne zaplače i kojoj je svaki tatin umalo kobni susret vrlo zabavan.

 | Autor: Apple TV+ Apple TV+ Foto: Apple TV+, film Family Plan

Kako putovanje odmiče, Jessicu zapali novi, spontani Dan, koji iznenada pokazuje novootkriveni 'mačizam' i otkriva da ne zna jedan, nego dva strana jezika. Ali, unatoč njegovim najvećim naporima, njegovi progonitelji ga naposljetku sustignu i on je prisiljen otkriti svoju prošlost dok se svi bore za svoje živote…

Sjajna Maggie Q također se nakratko pojavljuje kao lik koji se čini da je jedno, ali se onda ispostavi da je sasvim drugo. 

Film +Family Plan' počeo se prikazivati 15. prosinca na Apple TV+.

Možda vas zanima Stigao je nastavak prošlogodišnjeg božićnog hita: 'Your Christmas or Mine' - ljubavih zavrzlama ne nedostaje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Apple TV+

Komentari 0