Life&style

Fetiš fitnes: Je li ovo najbizarniji trening za koji si čula?

Ne postoji trening niti režim koji odgovara baš svakoj osobi i većina doktora reći će ti kako je doslovno bilo što što će te odvojiti od kauča dobro. Neki su to shvatili jako ozbiljno i izmislili "Fetiš fitnes", dosad možda najekstremniju verziju tjelovježbe za koju smo ikad čuli ​​​​​​​

Vježbali smo jogu na +40, pohađali seksi satove plesa na šipci, ali i imali priliku svjedočiti satovima s alkoholnim rekvizitima. Drugim riječima, mislili smo da smo vidjeli sve, a onda smo naišli na nešto što nas je u potpunosti ostavilo bez riječi.

U dalekom Sydneyu, vođen dominom Annom i osnovan 2014. godine (da, ovo postoji već godinama!), postoji možda i najbizarniji trening stvoren za jednu vrlo specifičnu publiku. Sam trening uključuje poprilično uobičajene vježbe kružnog treninga, ali s vrlo neuobičajenim dodacima popularnim među ljubiteljima S&M-a. Zamisli čučnjeve s utezima pričvrščenim za penis, sklekovima u pelenama, spravama za veslanje s štipaljkama za bradavice.

Iako se sve ovo čini vrlo bizarnim, Anna objašnjava kako su fetiši u kombinaciji s fitnesom samo još jedan od načina na koji se klijenti osjećaju ugodno dok vježbaju i rade na svojem tijelu.

"Odlučila sam odabrati najuobičajenije vježbe kružnog treninga i dodati im nešto perverzno. Klijenti ovdje dolaze ne samo kako bi se doveli u formu, ali i uzbudili, već zato što ih ja doista razumijem i zato što je ovo mjesto na kojemu doista mogu biti ono što jesu."
Jesu li njezini treninzi od 2014. izgubili na popularnosti? Nikako. Dapače, ljubitelji ovog jedinstvenog treninga ne prestaju dolaziti i to u sve većem broju: "I dalje imam klijente koji me nisu napustili od samog početka. Neki od njih žele trenirati u normalnoj odjeći, ali i dalje žele da s njima budem stroga. Uživam gledajući ih kako se dovode u formu, ali i zabavljaju na mojim treninzima."

 | Autor: Getty Images Getty Images
Oženjeni inženjer Ray, Annin dugogodišnji klijent i deklarirani submisivni "rob", rekao je kako je zahvalan na ovim treninzima te kako su mu pomogli postati bolja osoba.

"Definitivno se radi o seksualnom uzbuđenju", rekao je Ray. "Mentalno tu definitivno postoji faktor uzbuđenja, a tjelesno je to zapravo jako naporan rad. S vremenom počneš osjećati kao da si izvan vlastitog tijela i ponekad se doista osjećaš kao da lebdiš, ali boli, koja bi se u normalnim okolnostima mogla osjetiti, jednostavno nema."

Photo: Getty Images

Komentari 0