Life&style
1/7

Festival brendova u Lesnini do 21.12.2015.

Festival brendova koji od 08.12. do 21.12.2015. traje u Lesnini prilika je da za svoj dom osigurate visokokvalitetne proizvode po povoljnijim cijenama. Naime, poznate robne marke prepoznatljive kvalitete s višegodišnjom tradiciji ovom prilikom bit će povoljnije i do 20%.

Dizajnerski proizvodi brenda Leonardo sačinjeni od visokokvalitetnog stakla s kristalinom obogatiti će svaki blagdanski stol, dok će WMF posuđe - kuhinjski noževi, posuđe i pribor za jelo modernog dizajna najviših standarda pretvoriti pripremu jela i pića u pravi kulinarski užitak.

 | Autor: Lesnina Lesnina

Kupaonicu ukrasite Vossenovim elegantnim kupaonskim asortimanom, a sebe ogrnite podatnim ručnicima izrađenim od „airpilow“ tehnologije koja pruža najviši stupanj upijanja i mekoće dodira. Kela dozator za tekući sapun, kozmetički koš, stolno ogledalo, čaša za četkice za zube uljepšat će svaku kupaonicu.

Za spavaće sobe izdvajamo izvrsne marke Billerbeck, Schlafgut i Curt Bauer za udoban i kvalitetan san. Spavaća kultura s inovativnom tehnologijom proizvodnje, i kvalitetnim materijalima prilagođava se potrebama svakog klijenta. 

 | Autor: Lesnina Lesnina

Dnevni boravak ukrasite Laguna, Rovitex ili Gardinia inovativnim zavjesama visoke kvalitete te raznim dodacima i ukrasima kojima se mogu nadopuniti zavjese. Stilski i dizajnerski tepisi od kože, pamuka, ručno čvoranih vunenih tepiha i recikliranih materijala, Papilio i Esprit također su dio Festivala brendova.

 | Autor: Lesnina Lesnina

Točka na „i“ su nezaobilazni stolnjaci, pregače, dekorativni jastučići, tepisi za kupaonicu, prekrivači, ručnici i posteljina brenda Desigual koji unose vedrinu i dobru atmosferu u svaki dom. 

Photo: Lesnina

Komentari 0