Life&style

Traži se 90 kušača Nutelle - možda si idealan kandidat?

Pod oglasima za posao u Ferreru, golemoj talijanskoj kompaniji usmjerenoj na proizvodnju popularnih slatkiša, nalazi se onaj za 90 ''osjetilnih sudaca''. Evo što ti je potrebno za ovaj posao iz snova

Ferrero kompanija veliki je ''tata svijeta slatkiša''. Upravo se oni kriju iza kultne Kinder čokolade, Kinder Buena, Ferrero Rocher kuglica ... i još mnogo toga. Ipak, njihov najvažniji proizvod je kultna Nutella. 

 

A post shared by Nutella (@nutellaitalia) on

Upravo iz Ferrera sada nude čak 90 radnih mjesta, piše u natječaju. Ovaj posao je školska definicija posla iz snova. Traže se, naime, 90 kušača Nutelle. Ipak, neki talijanski mediji prenose da ih traže ''samo'' 60. Kako god bilo, budući zaposlenici u oglasu su oslovljeni kao ''osjetilni suci''.

Možda vas zanima Znaš li što zapravo znači naziv „Nutella“? Rubrika Life&style Life&style

Odmah smo htjeli saznati koji su uvjeti za posao pa smo provjerili u natječaju. Iskustvo (uh, koje olakšanje) nije potrebno, ali bitno je da osoba nema nikakve alergije te da nema nikakvu bolest ili ovisničku naviku koja bi mogla ometati rad osjetilima njuha i okusa. Pretpostavlja se, također, da imaju veliki fond riječi kojima bi opisali okuse. 

 

A post shared by Nutella (@nutellaitalia) on

Također, potrebne su vještine rada na kompjuteru, ali i sklonost jedenju slatkiša. ''Traži se osoba koja bi voljela naučiti degustirati kakao, lješnjake i ostale poluobrađene slatkiše.'' - piše na portalu Openjobmetis. Oglas uključuje tromjesečnu, plaćenu edukaciju koja započinje u rujnu. 

 

A post shared by Nutella (@nutellaitalia) on

Po završetku edukacije, primljene osobe potpisat će part-time ugovor. Radit će dva puta tjedno po dva sata. Podaci o plaći nisu navedeni. Posljednji važni detalj je taj da je radno mjesto u talijanskom gradiću Alba. 

Mi smo na pravom putu da se otkvačimo i od naših karijera i odemo (doslovno) trbuhom za... Nutellom!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0