Life&style 14899 prikaza 04. studenoga 2019.

Evo što ti nosi horoskop za ovaj tjedan - Merkur se pobrinuo da nam svima zakomplicira život

Shutterstock.
  • Imaš osjećaj da ti ništa ne ide kako treba?
  • Naime, sada vlada Merkur u znaku škorpiona te je zaslužan za turbulencije među svim horoskopskim znakovima 
  • Otkrit ćemo ti što te očekuje u tjednu od 4. do 11. studenog…

Pošto je Merkur sada glavna faca, uskomešao je sve i sva – stoga trebaš biti oprezna i to osobito u područjima komunikacije. Također bi na vidjelo mogle izići neke davno zaboravljene tajne. Osim toga, pogledaj što astrolozi predviđaju za tvoj znak u tjednu od 4. do 10. studenog….

Škorpion 

Slano i slatko: duhovi prošlosti javit će se u vidu poziva na rođendan neke odavno zaboravljene ljubavi. Možda će se odjednom pojaviti email na tvom desktopu ili fotografije koje će ti slučajno pasti u ruke. Sjeti se prošlosti, ali izbjegavaj harmonijske zamke. Postoji razlog zašto si neke stvari zaboravila – bolje da ostanu tamo gdje su ostale. 

via GIPHY

Strijelac 

S glavom u oblacima – tako bi se moglo opisati tvoje aktualno stanje. Iskoristi sljedeće dane za introspektivu, mali svjesni odmak od svega. Radije otiđi na jogu nego u neki klub ili kafić, a navečer jednostavno ostani kod kuće. Ručak jedi solo na klupi u parku ili u kantini. Merkur djeluje na tvoju dvanaestu kuću, odnosno duhovnost i povlačenje u sebe. 

Možda vas zanima... Veza ili brak s nekim od ovih pet horoskopskih znakova može biti jako komplicirana Rubrika Love&Sex Love&Sex

Jarac 

Krajnje je vrijeme da se pomiriš se nekim starim dugovima i zakopaš sve ratne sjekire. I to temeljito. Osobito u svom krugu prijatelja. U društvenim krugovima budi eksplicitna i jasno kaži što želiš. To vrijedi osobito za digitalnu komunikaciju. Međutim, pazi da tvoj email ne završi kod šefa, a ne kod prijateljice. 

Vodenjak 

Vladavina Merkura baca vodenjake u poslovni svijet – sada neće biti nekih nesporazuma, ali pričekaj s novim ugovorom do 20. studenoga. Međutim, pregovore nemoj odgađati – osobito ako se radi o plaći i poslovnim ciljevima. Sada je dobro vrijeme da razmisliš i pokažeš svoje prave vrijednosti.

via GIPHY

Ribe 

Sljedeći tjedan (pa čak i nekoliko tjedana) može za osjetljive živce riba biti nešto naporniji – barem što se tiče putovanja, odnosno općenito kretanja prema naprijed. Trenutačno se osjećaš poput ribe u malom akvariju. Bez brige – ubrzo će opet doći velike vode. Do tada odmaraj te sve dvaput provjeravaj. 

Ovan 

Budi oprezna i jako pazi na sve i sva! Svaki email triput pročitaj, ništa nemoj potpisivati. Moglo bi se dogoditi nešto što ne želiš – osobito imaj oko na bankovnom računu te do 20. studenoga nemoj trošiti neke znatne svote – kontroliraj se. Što se tiče ljubavi, mogla bi dobiti neočekivan poziv… 

Bik 

Duh Halloweena i Merkur prolaze kroz tvoju sedmu kuću – a to je kuća veza, povezanosti i romantike. Najbolje da kod kuće gledaš ljubavne serije, napraviš svoje domaće zadatke te ne prekidaš vezu ni u kom slučaju do 20. studenoga – kad ćeš opet biti u stanju donositi pametne odluke. 

via GIPHY

Blizanci 

Pripazi na svoj imunitet! Uzmi neke dodatke prehrani, vježbaj, hrani se zdravo – ovih dana ćeš biti osjetljivija nego inače. Preispitaj svoje „zdravstvene rutine“ – ako budeš dosljedna, nećeš se prehladiti. 

Možda vas zanima... Ova tri horoskopska znaka su gotovo uvijek nezadovoljna, zvuči li ti poznato? Rubrika Life&style Life&style

Rak 

Merkur u tebi budi lijenost. Što sada i nije nimalo loše. Uzmi si vremena i provodi što je moguće više vremena među vlastita četiri zida – dalje od buke i svijeta. Čitaj neko dobro štivo, gledaj dobru seriju, odmori se od svega. Vrlo brzo ćeš opet biti fit i spremna na nove, pa i superzahtjevne izazove. 

Lav 

Tvoj moto za sljedeći tjedan: pospremanje i namještanje stana. Pospremi sve – fizički – pobrini se za red u svim ormarima i ladicama. To će zaposliti tvoje ruke, ali i mozak u kojem trenutačno vlada mali kaos. Nemoj zaboraviti pospremiti podrum! Kad sve posložiš, očekuje te iznenađenje koje će te jako razveseliti! 

via GIPHY

Djevica 

Merkur je tvoj vladajući planet – to znači da djevice sve proživljavaju dvostruko. Jedini način da spriječiš još više kaosa: sve zapisuj. Lozinke, liste za kupovinu, termine, strategije, planove – sve! Olovka i papir neka ti sljedećih tjedan dana obavezno – a još bolje do 20. studenog kad prestaje vladavina Merkura – najbolji prijatelji. Osim toga – novi mobitel radije si kupi početkom prosinca. 

Možda vas zanima... Zvijezde su im sklone! Ova 3 horoskopska znaka mogu se posebno veseliti mjesecu studenom Rubrika Life&style Life&style

Vaga 

Ako se trenutačno osjećaš neodlučno, to nije ništa zabrinjavajuće. Jednostavno svjesno nemoj donositi važne odluke te radi marljivo na redu na svom unutarnjem i vanjskom radnom stolu – i ništa se loše ne može dogoditi. Ali baš ništa! 

Komentari 0