Life&style

Evo što oblik usana govori o vašem karakteru

Nikada nećete pogoditi koliko oblik usana zapravo govori o vama... U nastavku pročitajte koji ste tip!

Ako imate tanke usne poput Kate Middleton, vi ste vrlo neovisne. To ne znači da ne volite svog partnera i ne cijenite njegovo društvo, nego da vam nije neophodno uz sebe imati nekoga samo da biste se osjećali vrednije. Kada naumite nešto, ništa vas ne može zaustaviti!

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Pune usne

Ako vaše lice krase pune usne, baš kao i Angelinu Jolie, to znači da imate urođenu potrebnu pomagati drugima. Vaši prijatelji na vas gledaju kao na majčinsku figuru – nekoga tko ih nikada neće iznevjeriti. Iako vaša briga o drugima zaslužuje svačije divljenje, budite oprezni i ne dozvolite da drugi zlouporabe ovu vašu vrlinu.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Usne poput pupoljka

Ako imate okrugle usne, poput pupoljka, kakve ima model Lindsey Wixon, to podrazumijeva da ste navikli dobiti ono što želite. Privlačite ljude svojim vedrim karakterom i prijateljskim pristupom, te vam svi žele udovoljiti. Ipak, to ima i svoju lošu stranu, jer ponekad imate osjećaj da se previše oslanjate na druge, a to ne volite. Stoga, kada se sljedeći put budete našli u sličnoj situaciji, zaustavite se na trenutak i prvo razmislite o tome što je ono što je vama potrebno.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0