Life&style
Luftić u obliku tenka

Evo konačno i luftića za muškarce: mogu se igrati rata u moru jer ovaj tenk i prska vodu

  • Eto, da tvoj dragi ne kuka da mu je dosadno na plaži nabavi mu luftić u obliku tenka
  • Pokreće se pedaliranjem, a kroz cijev može ispaliti mlaz vode na udaljenost do 18 metara!
  • Proizvođač kaže da je namijenjen djeci, tinejdžerima i odraslim ljudima željnima uzbuđenja. Eto

Ako si sretnica čiji dragi voli ići na plažu, sunčati se i kupati i ne otpuhuje da mu je tamo dosadno, zaboravi. Ako pripadaš većini čijem je partneru plaža noćna mora (osim piva pod obližnjim borovima), evo kako zabaviti "velikog dečka" na moru ili bazenu. Zapravo, može pozvati i prijatelje na igranje. Da, mame, ovo je super igračka i za klince, vjerojatno je tako i zamišljena, slobodno naručite za malce, ali znamo da muškarci rijetko sasvim odrastu. Sigurni smo da bi i oni u zrelijim godinama rado uskočili u ovo plovilo.

Možda ti se još čini daleko, ali uskoro dolazi vrijeme luftića – a ovaj će biti hit ljeta!

OK, osim što je ovaj luftić napravljen u obliku tenkića, kroz cijev ispaljuje i mlaz vode - dečki se stvarno mogu igrati rata, ispaljivati vodene "granate", sve uz puno smijeha. Proizvođač ove ploveće ratne opreme, Pool Punisher, kaže da je doseg mlaza 15-18 metara! Luftić je i pokretan - pedalira se nogama, kao na pedalini, što ostavlje ruke slobodnima za pumpanje vode i pucanje.

Luftić u obliku tenka | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Njihov je glasnogovornik napomenuo da je to prvi plutajući tenk s ugrađenim vodenim topom i isto tako istaknuo da ovaj veliki luftić "odgovara djeci, tinejdžerima pa čak i odraslim ljudima željnima uzbuđenja." Lakše se njime manevrira nego pravim tenkom, možeš skrenuti učas, a ide onako brzo koliko brzo možeš vrtiti nogama pedale. Sviđa ti se? Tenk na Amazonu košta 90 eura.

Možda vas zanima Komplet luftića za tebe i tvog četveronožnog ljubimca - zajedno se otisnite na pučinu Rubrika Life&style Life&style

Luftić u obliku tenka | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0