Life&style

Evo kada bi svaki horoskopski znak trebao zatražiti povišicu na poslu

  • Već se duže vremena spremaš pitati za povišicu, a nikako da pronađeš pravi trenutak?
  • Onda će ti sigurno pomoći svaki dobronamjeran savjet
  • Naime, zvijezde imaju nekoliko savjeta za tebe – ovisno u kojem si horoskopskom znaku rođena

Za većinu ljudi razgovor o plaći predstavlja veliki stres. Stalno to odgađaju – iz straha kako nisu dobro pripremljeni ili će šefa uhvatiti na krivoj nozi. Kako se to ne bi dogodilo, možeš se držati ovih savjeta – prema svom horoskopskom znaku – koji bi ti trebali znatno olakšati razgovor o plaći.

Ovan

Ovan je već odavno frustriran jer je nezadovoljan svojom plaćom – ali već dugo odgađa razgovor o tome. Trebala bi si označiti datum 7. svibnja ili 18. kolovoza u kalendaru – to je najbolji termin za razgovor sa šefom, odnosno najveće su šanse da ćeš uskoro imati više novaca.

via GIPHY

Bik

Bik ne bi trebao između 13. svibnja i 25. lipnja pitati o povišici. Naime, tada je Venera u regresiji te bi mogla financije izbaciti iz ravnoteže. Najbolji dani su 3. kolovoza i 15. prosinca.

Blizanci

Blizanci imaju dosta argumenta za povećanje plaće. Najbolje je da ih predstave između 17. lipnja i 12. srpnja te onda opet od 14. listopada do 3. studenoga.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi su strahovito sebični i vole kontrolu, tvrdi astrologija Rubrika Life&style Life&style

Rak

Rak je jako društveno biće te njegov šef zna koliko mu vrijedi. Zbog toga će razgovor o povišici biti vrlo jednostavan – osobito između 18. kolovoza i 21. studenoga.

via GIPHY

Lav

Za lava su 22. travanj i 25. lipanj najbolji dani za razgovor o povišici. Važno je imati sve argumente pri ruci – naime, moglo bi doći do otpora šefa.

Djevica;

Ni djevica ne bi trebala voditi razgovor o povišici za vrijeme regresivne Venere. Radije to napravi 21. lipnja ili 29. studenoga. Tada ćeš se osjećati osobito snažno te ćeš imati više samopouzdanja nego inače – teško da će se šef moći obraniti od tvojih argumenata.

Vaga

Najbolji dani za razgovor o povišici su 7. svibanj, 20., srpanj i 7. kolovoz. To su ti tri idealne prilike da napokon dobiješ ono što zavrjeđuješ.

via GIPHY

Škorpion

Škorpion je snažan znak i nema problema da se izbori za svoja prava. Međutim, veće su ti šanse od 5. do 22. svibnja, 5. lipnja te 30. kolovoza.

Strijelac

21. lipanj, 5. srpanj, 2. rujan i 29. studeni savršeni su dani za strijelca – kad je riječ o traženju povišice. Može se dogoditi da ćeš prvi puta biti odbijena, ali zato pitaj opet…

Jarac

Jarac bi do travnja mogao imati nekih problema na poslu – koji će otežati dobivanje povišice. Radije pričekaj još malo te pitaj šefa za veću plaću 1. srpnja, 3. kolovoza ili 1. listopada.

via GIPHY

Vodenjak

Vodenjak bi trebao rezervirati termin kod šefa 7. svibnja, 5. srpnja ili 2. rujna. Naime, tada su velike šanse da nadređeni promijeni budžet i poveća ti plaću.

Ribe

Ribe trebaju financijsku motivaciju kako bi mogle do kraja godine dati sto posto. Zbog toga trebaš što je prije moguće otići kod šefa na razgovor. Najbolje još u ožujku (24. 3.) ili opet 5. lipnja ili 5. srpnja. I krajem prosinca (21.12.) će ti šanse opet biti dobre.

via GIPHY
 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić. 
 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0