Life&style
Evo gdje se kriju najbolje cijene za božićni shopping! Evo gdje se kriju najbolje cijene za božićni shopping! Evo gdje se kriju najbolje cijene za božićni shopping! Evo gdje se kriju najbolje cijene za božićni shopping! Evo gdje se kriju najbolje cijene za božićni shopping! Evo gdje se kriju najbolje cijene za božićni shopping! Evo gdje se kriju najbolje cijene za božićni shopping! 1/8 Evo gdje se kriju najbolje cijene za božićni shopping!

Evo gdje se kriju najbolje cijene za božićni shopping!

  • Zaljubljenica si u modu u potrazi za idealnim božićnim darovima, ali muku mučiš s budžetom?
  • Otvaranjem prve HalfPrice trgovine u Hrvatskoj pronaći idealne dizajnerske komade po genijalno povoljnim cijenama više nije nemoguća misija!
  • Inspiraciju kako ih iskombinirati u savršeni street style outfit pronašli smo u modno nepogrešivoj Kate Middleton

Prosinac je stigao, a s njim i one slatke brige gdje pronaći savršene božićne poklone za svoje najmilije, ali i nagraditi sebe za sva postignuća u godini koju ostavljamo za nama. A ona uistinu nije bila laka – globalna pandemija ostavila nas je u strahu za zdravlje i sigurnost. U takvim okolnostima u drugi plan pala je i moda koja se suočila s brojnim problemima u transportu, proizvodnji i smanjenoj kupovnoj moći. Luksuzni brendovi tako su mnogima ostali i postali nedostižni san.

 | Autor: HalfPrice HalfPrice

Ipak, dobre vijesti za brojne ljubiteljice mode u Hrvatskoj stižu ovih dana iz WESTGATE shopping centra u Zaprešiću,  u kojem se na čak 2.500 metara kvadratne površine otvorila prva HalfPrice trgovina. Ovaj poljski brend svoju je premijeru imao početkom svibnja kada je u Poljskoj otvorio svoju prvu ''off-price'' koncept trgovinu, a u samo nekoliko mjeseci osvojio je i tržišta Austrije, Mađarske i Češke.

 | Autor: HalfPrice HalfPrice

Formula njegovog uspjeha je jednostavna – na istim se vješalicama jedni pokraj drugih mogu pronaći premium brend i street style artikli, njih preko nekoliko tisuća. Još ako si k tome dovoljno brza, na vrijeme ćeš uloviti svoju veličinu omiljenog komada odjeće i zablistati na dočeku Nove godine u izdanju kojeg se ne bi posramila ni Kate Middleton. Naime, upravo je ova omiljena članica britanske kraljevske kuće popularizirala street style modu u svim prilikama i na velika vrata uvela kombiniranje mogućeg s nemogućim – luksuznih dizajnerskih komada s odjećom koja se može pronaći po cijeni od svega nekoliko funti.

 | Autor: HalfPrice HalfPrice

Naravno, ključno je pronaći svoj stil, a tu kao heroj uskače HalfPrice sa svojom bogatom ponudom po cijenama dizajnerske odjeće od kojih te neće zaboljeti glava. Dapače, sniženja se kreću i do 80 posto, a tu su i poklon voucheri, rođendanski kuponi, SALE kutak, kao i pogodnost povrata bez računa.

 | Autor: HalfPrice HalfPrice

Uz to, ukoliko postaneš članica HP kluba, ostvaruješ i dodatnu pogodnost koja se zaista isplati, a to je sedam posto dodatnog popusta svakog utorka.

 | Autor: HalfPrice HalfPrice

Kako svakodnevno pristiže nova dizajnerska odjeća, obuća i modni dodaci, shopping uzbuđenje s neviđeno povoljnijim cijenama ovime ti je zajamčeno!

Photo: HalfPrice