Life&style
Tko pjeva zlo ne misli

EvenTura organizira gradsku pustolovinu na temu filma 'Tko pjeva zlo ne misli'

  • Zagreb je ljeti prepun događanja za sve koji su ostali u gradu ili čekaju odlazak na godišnji odmor 
  • Odsad je zabavna ponuda bogatija za jedno sasvim novo događanje, EvenTuru! 
  • EvenTura je spoj ture po gradu, kviza i druženja, a uključuje i doista fora nagrade 

Kristina Božić, turistički vodič i Anamarija Kovačić, organizatorica evenata, 31. srpnja pripremaju sjajnu gradsku pustolovinu na temu legendarnog hrvatskog filma „Tko pjeva zlo ne misli”. Sigurno će se popiti koji fraklec, vjerojatno malo „belog ili pleševičkog“, valjda će se i zapjevati koja starozagrebačaka popevka, a sve sudionike očekuje i tradicionalno zagrebačko jelo. A sigurno će se i prepričavati dogodovštine legendarnog gospodina Fulira i gospodina te gospođe Šafranek iz nezaboravnog filma. 

 | Autor: Facebook Facebook

Inače, premijerno izdanje EvenTure održalo se prošlu nedjelju, 17. srpnja, a nakon što je izazvalo oduševljenje među prijavljenim sudionicima, Kristina i Anamarija isplanirale su idući termin održavanja. Ideja im je bila smisliti nešto novo, drugačije i da nije sasvim klasično i suhoparno hodanje gradom. Svoje ekspertize spojile su u ovu zabavnu turu, u sklopu koje imamo priliku još bolje upoznati Zagreb na zabavan način, a i brojne zagrebačke obrtnike. 

Tko pjeva, zlo ne misli!

Tura započinje na Zrinjevcu uz piće dobrodošlice i nastavlja se na nekoliko lokacija u centru grada. Sve lokacije vezane su uz film „Tko pjeva zlo ne misli”. Tijekom ture odvijat će se i interaktivan kviz za koji nije potrebna priprema, a najbolji osvajaju i vrijedne nagrade zagrebačkih poduzetnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EvenTura (@eventura_zagreb)

Cijelo događanje završava na Gornjem gradu u legendarnoj gostionici gdje će te dočekati iće i piće, a ujedno će biti i proglašenje rezultata kviza, dodjela nagrada te nadasve dobra zabava. Trajanje EvenTure je otprilike 2 sata.

Dakle, sljedeći event je 31. srpnja, u 18 sati kod paviljona na Zrinjevcu. Potrebno je ispuniti prijavu za sudjelovanje, a cijena iznosi 150 kuna po osobi (uključena su dva pića, porcija zagrebačkog jela, poklon za svakog sudionika…). Više detalja možeš doznati na službenoj Instagram stranici EvenTure

Photo: Instagram

Komentari 0