Life&style

Emmezeta predstavlja savršeni ljetni kutak za opuštanje!

Ljeto je pred vratima, a s njime dolazi i vrijeme za uživanje na otvorenom. Emmezeta je tu kako bi vam olakšala stvaranje idealnog ljetnog dnevnog boravka uz fantastiče cijene namještaja i dodataka za vaš balkon, terasu ili vrt.

 | Autor:

Zamislite…

Udobno se smjestiti pod suncobranom ili paviljonom, osjećajući svježinu povjetarca dok se lagano ljuljate u vrtnoj ljuljački ili visećoj fotelji. Na stolu od umjetnog ratana ili drva poslužiti osvježavajuće napitke gostima koji uživaju u udobnim foteljama s oblikovanim naslonom. Uživajte u mirisima ljetnih cvjetova koji se šire oko vas dok se sunčate na luksuznim ležaljkama ili plivajte u prostranom bazenu.

 | Autor:

A to je samo početak… Naša ponuda vrtnog namještaja je nevjerojatna! Udobne vrtne garniture, elegantne sjenice i pergole te luksuzni hidromasažni bazeni samo su neki od artikala koje nudimo kako biste stvorili vaš vlastiti raj na otvorenom. Odaberite namještaj koji odgovara vašem stilu i prostoru – klasični ili moderni dizajn, boje koje odražavaju vašu osobnost I materijali koji su izdržljivi i laki za održavanje.

 | Autor:

Prilagodite svoj prostor…

Ne zaboravite dodatke koji će upotpuniti vaš ljetni kutak – mekani jastuci i pokrivači za dodatnu udobnost, svijeće i lampioni za romantičnu atmosferu te biljke i cvjetni aranžmani za osvježenje prostora I dodavanje boja. Iskoristite priliku za stvaranje savršenog okruženja u kojem ćete uživati tijekom cijele ljetne sezone. Posjetite nas u Emmezeta centrima i webshopu i iskoristite priliku za stvaranje vašeg savršenog ljetnog kutka!

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0