Life&style

Ella Dvornik objavila ovaj video u kojem se skida i oblači u sado-mazo opremu, TikTok ga već uklonio

  • Provokativna i uvijek otvorena i direktna Ella Dvornik ponekad se nađe i na meti raznih cenzura
  • Ovaj put je njezin najnoviji video uradak obrisao TikTok, ali se i dalje može pogledati na Instagramu
  • U pomalo provokativnom videu se Ella Dvornik skida i oblači u sado-mazo kompletić

Ella Dvornik nas često voli iznenaditi. U pitanju su uglavnom njezine razne objave na društvenim mrežama, fotografije, izjave, video materijali, ponekad nas nasmije, oduševi i razniježni, ali ponekad i zaprepasti i šokira.

Upravo je ovo posljednje napravila objavom videa u kojem na početku ispija gutljaj vina, potom skida majicu, traperice i čarape te oblači gaćice, grudnjak i potom nastavlja sa sado-mazo kompletom.

U samo devet sati nakon objave zaradila je preko 10 tisuća lajkova na Instagramu, ali na TikToku baš i ne previše, obzirom da je ova platforma odlučila ukloniti video - zbog provokativnosti. Inače, poznato je da TikTok ima manje tolerancije na provokativne sadržaje od Instagrama, a očito ni sad nisu bili previše tolerantni.

Ella je video na Instagramu objavila uz poruku: "Kad pogledaš 50 nijansi sive i misliš da je dobra ideja, al onda nisi sigurna". Prvi komentar koji je dobila bio je "Da mi je vidjet Charlesovu reakciju na ovo", a Ella joj je odmah odgovorila "Charles aprooved", odnosno da je Charles odobrio objavljivanje ovog videa.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Influencerica je u vrlo kratkom roku dobila veliki broj poruka podrške, mnogi su joj čestitali na kreativnosti, hrabrosti, a neki čak i pitali gdje je nabavila komplet iz videa. Komentirali su joj kako super izgleda u spomenutoj opremi, a Ella im se na kraju svima zahvalila...

"Ekipa, hvala na komentarima podrške, TikTok mi je zabranio video. Kao pretjerala sam. Ko ih j... Nije lako biti žena danas. Što god napraviš, pretjerala si" istaknula je Ella u komentarima, a gotovo sve pratiteljice su je podržale u tome.

Što ti misliš o najnovijem izdanju Elle Dvornik?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0