Life&style 28. srpnja 2019.

Eliksir ljepote: serumi za ljepotu

Serum za ljepotu može se svakako nazvati pravim eliksirom ljepote. Zahvaljujući vrlo visokoj koncentraciji djelatnih tvari, djeluje intenzivnije i izravnije od običnih krema za kožu. U dm-ovu asortimanu možete pronaći nekoliko tih dragocjenih kapi.

Što je serum?

Serum je intenzivna njega s brojnim aktivnim tvarima koje koži daju više sjaja, čvrstoće i podatnosti. Serumi se odlikuju finom, laganom teksturom, zahvaljujući kojoj koncentrat prodire i u duboke slojeve kože. Da biste potaknuli djelovanje seruma za njegu, primijenite ga svakodnevno ili kao kuru da biste primjerice izjednačili neuravnoteženost na jednom mjestu.

Koje prednosti ima serum?

Zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih tvari, serum za ljepotu djeluje znatno intenzivnije, brže i izravnije od uobičajene kreme. To je pravi koncentrat energije od kojeg se koža sjaji.

Komu je serum namijenjen?

dm svojim kupcima nudi mnogo različitih seruma koji odgovaraju određenom tipu kože i njegovim potrebama. Dok jedan serum poboljšava strukturu kože smanjenjem pora, drugi serum suhoj koži daje intenzivnu vlagu. Neki serumi imaju posebne tvari protiv starenja koje djelotvorno suzbijaju bore i staračku suhoću kože. Serumi za osjetljivu kožu sprječavaju crvenilo. Drugi pak opskrbljuju umornu kožu energijom.

 | Autor:

Serum za ljepotu iz asortimana marke Balea: Beauty Vital intenzivni serum (30 ml) zreloj koži daje više elastičnosti i rastezljivost. Poboljšava strukturu kože i djeluje protiv znakova starenja kože.

Balea hidratantni serum za lice Aqua (30ml) osvježava nehidratiziranu kožu umornog izgleda i umanjuje bore. Koža je svježija i čvršća.

Q10 serum za lice protiv bora (30ml) s kompleksom omega masnih kiselina povećava elastičnost kože i umanjuje dubinu bora. Q10 stanice kože učinkovito opskrbljuje energijom i aktivno pridonosi regeneraciji kože.

Vital serum za lice (30ml) za svilenkast i gladak osjećaj na koži. Pomaže optimizirati strukturu kože i poboljšava elastičnost kože.

Beauty Effect lift serum oči & usne (15ml) s hijaluronskom kiselinom i izoflavonom učvršćuje i zaglađuje kožu, te poboljšava njenu napetost. Ultralagana tekstura brine se za ugodan efekt hlađenja.

Balea je dostupna samo u dm-u!

Popularna marka Balea postoji već više od 20 godina. Prije svega oduševljava svojom visokom kvalitetom i niskim cijenama – u prosjeku oko 30 posto povoljnijih od usporedivih marki u istom području. Kao što je slučaj sa svim markama drogerije dm, proizvodi marke Balea ekološki su prihvatljiviji, a izrađuju se prema najnovijim standardima, uglavnom u Njemačkoj.

Komentari 0