Life&style
Ekskluzivno u dm-u trend IT UP Blooming Summer – limitirana make-up linija za sjajno ljeto Ekskluzivno u dm-u trend IT UP Blooming Summer – limitirana make-up linija za sjajno ljeto Ekskluzivno u dm-u trend IT UP Blooming Summer – limitirana make-up linija za sjajno ljeto Ekskluzivno u dm-u trend IT UP Blooming Summer – limitirana make-up linija za sjajno ljeto Ekskluzivno u dm-u trend IT UP Blooming Summer – limitirana make-up linija za sjajno ljeto Ekskluzivno u dm-u trend IT UP Blooming Summer – limitirana make-up linija za sjajno ljeto Ekskluzivno u dm-u trend IT UP Blooming Summer – limitirana make-up linija za sjajno ljeto 1/8 Ekskluzivno u dm-u trend IT UP Blooming Summer – limitirana make-up linija za sjajno ljeto

Ekskluzivno u dm-u trend IT UP Blooming Summer – limitirana make-up linija za sjajno ljeto

Ljeto nam svima daje dodatan polet i slobodu te se teško može usporediti s ostatkom godine. Bez obzira na to jesmo li na moru ili vruće ljetne dane provodimo na poslu iščekujući vikend, ljeto sa sobom donosi i stanje uma koje se odražava u svakom dijelu našeg dana.

Zato je dm ovog kolovoza za sve ljubitelje ljetnih nijansi pripremio limitiranu make-up liniju trend IT UP Blooming Summer koja će iz ostatka ljeta izvući ono najsjajnije.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Illuminating ulje za tijelo 32,90 kn

Trend IT UP Blooming Summer Illuminating ulje za tijelo sa zlatnim shimmerom i njegujućim uljem koštice marelice te bademovim i arganovim uljem vašoj će koži osigurati prekrasan dodir ljeta – bez dodatnog izlaganja suncu.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Bronzer u prahu 32,90 kn

trend IT UP Blooming Summer bronzer u prahu u prekrasnom pakiranju također sadrži zlatni shimmer, a diči se i osvježavajućim, nježnim mirisom ružinih latica. Savršen je ljetni suputnik za lice, a ako se osjećate posebno sjajno, savjetujemo vam da ga isprobate i na kosi.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Lak za nokte 16,90 kn

Četiri ljetne nijanse trend IT UP Blooming Summer lakova za nokte oduševit će vas šljokičastim efektom i veganskom formulom.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Bronzer za lice 31,90 kn

 | Autor: dm.hr dm.hr

Bronzer za tijelo 37,90 kn

trend IT UP Blooming Summer bronzer za lice dolazi u dvije nijanse, dok je bronzer za tijelo obogaćen mirisom ruže i krasi ga nježna, baršunasta tekstura. Istaknite svoj preplanuli, ljetni ten u samo nekoliko vještih poteza kistom.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Sjajilo za usne 19,90 kn

Kremasto sjajilo za usne trend IT UP Blooming Summer s nježnim mirisom ružinih latica dolazi u četiri zaigrane ljetne nijanse, a za dodatnu dozu glamura i elegancije pobrinut će se bijeli shimmer pigmenti.

Limitiranu kolekciju trend IT UP Blooming Summer potražite u odabranim prodavaonicama dm-a, a za više informacije posjetite dm-ovu internetsku stranicu dm.hr.

 

Photo: dm.hr