Life&style

Ekskluzivno održana prva revija aktivnog života!

Briga o zdravlju i ljepoti dobila je svojih zasluženih pet minuta na modnoj pisti BIPA Backstage-a. Promicanje zdravlja i važnosti aktivnog života plemeniti je cilj oko kojega su se ovoga puta okupila tri tržišna lidera – Biobaza, BIPA i Polleo Sport. Ujedinjeni u vrijednostima, zajedno su osmislili jedinstven koncept zdravog i aktivnog života koji se može pronaći u BIPA poslovnicama.

Na eventu nazvanom Revija aktivnog života predstavljeni su proizvodi koji zajedno zaokružuju priču brige o zdravlju duha i tijela – aktivna kozmetika, sportska prehrana te Zoe activewear odjeća koja spaja modu i fitness.

Premijera kolekcije sa stavom – Zoe L'attitude

Centralni dio eventa bila je revija na kojoj je prvi put predstavljena nova kolekcija Zoe Leggings – L'attitude koja na tržište dolazi 4.studenog. Reviju su nosile Mia Rkman, Mia Pojatina, Nabilah Harron, Antonija Trupinić i Nika Meštrović te pokazale kako Zoe najbolje živi u različitostima, kako karaktera tako i oblika tijela.

 | Autor:

Jako me veseli biti dio jedinstvenih projekata poput ovoga. Sretna sam jer istovremeno dajem podršku sportu koji je ključan dio mog života, brizi o tijelu te pravilnoj prehrani, a uz sve to sam dobila priliku prošetati jako lijepu odjeću iz nove Zoe kolekcije. – veselo je izjavila Mia Rkman, Miss Universe Hrvatske koja je ujedno i lice kampanje.

Podršku aktivnom životu dale su brojne beauty i fitness influencerice – Tina Walme, Tea Kravaršćan, Marica Topfit, Monika Imerović, Mia Antunović te mnoge druge.

Kozmetika po ukusu sportaša

Linija aktivne kozmetike koju potpisuju Biobaza&Polleo Sport osmišljena je kako bi svakom tijelu podarila prirodnu njegu kakvu zaslužuje. Biobaza&Zoe Love my body za žene te Biobaza&Polleo Sport Strong&Active linija aktivne kozmetike za muškarce uskoro dolaze u BIPA ponudu.

 | Autor:

Zdravi deserti na dohvat ruke

Ubrzani stil života postao je svakodnevnica. Stoga je BIPA obogatila svoju ponudu Polleo Sport asortimanom proteinskih čokoladica te zdravih deserata koji će oduševiti svakoga tko pokušava držati svoj život u ravnoteži.

Trend zdravog i lijepog tijela konstantno raste i ne planira stati, a ove zime u BIPA poslovnicama, ljubitelje fitnessa čeka sve što je potrebno za zdrav i aktivan život.

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0