Life&style 06. srpnja 2015.

Edo Maajka svirkom osvojio krov MSU-a

– Ljeto u MSU! uz Jadransko nastavlja sa svojim paklenim planom, ovog puta u odvažnom hip hop stilu uz Edo Maajku. Jedan od najutjecajnijih repera vratio se nakon dugo vremena u Zagreb na opće oduševljenje mnogobrojne publike koji su u stopu pratili oštre rime i nabrijane beatove na atraktivnoj krovnoj terasi MSU-a.

 „Drago mi je da nakon dugog vremena nastupam u Zagrebu na vrhu MSU-a . Ovo je genijalna ideja,  a imamo sreću da nas prati i predobro vrijeme. Ljudi su mi rekli da su dosadašnji koncerti bili genijalni, dobro posjećeni, publika je uživala u dobroj atmosferi.  Spojiti film,  izložbu s prekrasnim i prelijepim reperom na kraju može se sjetiti samo genijalac“ našalio se Edo Maajka.

 | Autor:

Nije tajna da je Edo puno više od repera zaraznog osmijeha. Riječ je o glazbeniku koji se nikada nije ustručavao izraziti svoje stavove.  Angažiranim tekstovima oduvijek je izražavao kritički stav prema društvenom stanju i posljedicama rata te je time postao ikona ex-yu hip hop scene.  Tako je i na vrhu MSU-a  sasuo cijelu kišu kritika na cjelokupno društvo naglašavajući nostalgiju prema neiskvarenim vremenima čime je izazvao ovacije brojnog gledateljstva.

 | Autor:

Kao producent  i tekstopisac surađivao je s mnogim utjecajnim imenima iz svijeta glazbe kao što su  TBF, Hladno Pivo, Pips Chips i Videoclips, Frenkie, Letu Štuke, Skroz, Defence, Sinestet, Dado Topić, Diyala, Studio Morris, Davor Erceg, the Books of knjige, Bolesna Braća, Nered, Stoka, General Woo, Elemental, El Bahattee. Ali Edo nije zastao na tome, svoju svestranost je pokazao i pisajući glazbu za film te kazališni mjuzikl.

 | Autor:

U takvom izdanju nije iznenađenje da Ljeto u MSU!  uz Jadransko okuplja velik broj raznolike publike i time predstavlja idealno mjesto susreta kulture i zabave. I još uvijek nije gotovo!  Već sljedeće subote, 11. srpnja na krov stupa vječni Laibach, gdje će ovaj kultni slovenski bend predstaviti i dodatni program iznenađenja na osnovu kojeg će se za ulaznicu trebati izdvojiti 99 kuna. Ulaznica  za koncert Električnog Orgazma 18. srpnja je 79 kuna, a isti će ujedno biti i posljednji koncert ovogodišnjeg Ljeta u MSU!-u. Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio i na blagajni MSU-a.

 | Autor:

Ulaznica je, kao i svake subote, odvela posjetioce i u Art kino Metropolis,  a ove subote bilo je to crnohumorni hit skandinavske produkcije „Turist“. Osim za koncert i kino, ulaznica od 11 do 22 sata na dan koncerta vrijedila je  i za izložbu o umjetničkoj školi s početka 20. stoljeća Bauhaus o velikanima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH koji su u njoj stasali.

Prošlogodišnje Ljeto u MSU uz Jadransko privuklo je 10.000 posjetitelja, a svojom 3u1 formulom i ove godine pobuđuje veliki interes ljubitelja glazbene, filmske i likovne umjetnosti. Ove godine nudi i zanimljivosti poput fotografiranja s Mr Jackom, užitka u vrhunskim koktelima po nižim cijenama, te 10 posto povoljnijeg Eko taxi prijevoza kojeg se može koristiti pozivom na broj 1414.  Osvježenje osigurava vrhunsko njemačko pivo Beck's , a siguran provod na Ljetu u MSU! Jadransko osiguranje zajedno s Turističkom zajednicom grada Zagreba.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0