Life&style

Džin spa: u ovakve toplice idemo odmah!

Jednu alkoholnu masažu, molim!

Ljubav prema džinu posljednjih godinu, dvije nevjerojatno se rasplamsala i to diljem ove naše planete. I baš kad pomislimo da je dosegnula svoj vrhunac, dogodi se nešto novo što iznova potvrdi da smo apsolutno ludi za ovim alkoholom. Nako što smo ove zime pisali o kuglicama za bor napunjenima džinom i kuhani džin predstavili kao nešto što opasno konkurira kuhanom vinu kao najpopularnijem adventskom piću (hit je bio i adventski kalendar s različitim vrstama džina) eto opet nešto novo: džin spa.

Zvuči li suludo? Da. Sviđa li nam se ideja? DA!

 | Autor: The Gin Spa The Gin Spa

Svoja vrata prvi je džin spa otvorio prošli mjesec u Glasgowu u Škotskoj. Ako si pomislila da je fora u tome da te na ulazu dočekaju s čašom džina, nije tako. Ovaj spa nudi cijeli niz tretmana za lice, manikuru, pedikuru, masažu te tretmane refleksiologije s proizvodima inspiriranima sastojcima koje nalazimo u džinu i koktelima s džinom. A ono što je najbolje jest što su svi prilagođeni ne samo tvom tipu kože, već i tome kako se želiš osjećati nakon tretmana.  

 | Autor: The Gin Spa The Gin Spa

Želiš se osjećati živahno? Bit će to džinski beauty miks koji uključuje klinčić i bergamont. Sretno? Manikura s ružičastim grejpom i limetom je za tebe. Naravno, doživljaj ne bi bio potpun bez čaše pravog džina pa spa nudi mnogo komplementarnih koktela s džinom.

Photo: The Gin Spa

Komentari 0