Life&style

Dvije prijateljice i samohrane mame kupile su zajedničku kuću i sada žive kao sretna obitelj!

  • Dvije su prijateljice i samohrane mame kupile kuću u kojoj sada žive sa svojom djecom 
  • Usporedile su što žele i koje su im vrijednosti važne i odlučile da mogu zajedno podizati obitelj i održavati zajednički životni stil
  • I trećoj su samohranoj mami iznajmile prostor i sada se međusobno podržavaju

Dvije su samohrane majke odlučile zajedno kupiti kuću kako bi podijelile troškove života i njezinog održavanja. Sada u njoj žive zajedno sa svojom djecom, dijele životni prostor i ponašaju se kao prava mala obitelj.

Nakon rastave od partnera prije četiri godine, Holly je nastavila živjeti u malome stanu koji joj je više bio kao hotel nego dom. Znala je i koliko će joj biti teško pronaći kuću s puno manjim budžetom u Washingtonu i zato je odlučila napraviti neobičan korak.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

"Pronašla sam drugu samohranu mamu koja je imala iste potrebe kao i ja - prostor, udobnost, dom - u kojem bi živjela. Promijenilo nam je to život, baš kao i našoj djeci", započela je priču Holly Harper.

"Oduvijek sam voljela idilične živote s TV-a i željela sam živjeti u pravoj zajednici. I znala sam da je moguće. Kad mi se raspao brak, obećala sam si da ću biti otvorena za jedinstvene prilike", dodala je. Jedna od njezinih najbližih prijateljica u isto se vrijeme rastala od supruga i dijelila moj san. Nazvale smo našeg agenta za nekretnine. Rekao nam je da smo lude i da mu se to sviđa", objasnila je.

Žena je izgrdila tuđe dijete jer je radio nered u restoranu Možda vas zanima Žena je izgrdila dijete koje je divljalo po restoranu. Dobila je podršku - osim od djetetove mame Rubrika Life&style Life&style

Usporedile su svoje vrijednosti, sve od politike do roditeljstva, financija i životnog stila, baš kao da su birale platonskog partnera. I znale su točno kakvu kuću trebaju. Postavile su svoj budžet, odlučile o udaljenosti kuće od javnog prijevoza i istaknule koliko im je važna sigurnost u susjedstvu. "Kuću smo pronašle prvi dan potrage", rekla je Holly.

"Obnovile smo svaka svoji dio kuće prema našim potrebama. Jedan dio smo čak iznajmile i trećoj samohranoj majci. I od tada - tri majke, petero djece, tri psa, dva hrčka i gušter su živjeli zajedno", prisjetila se. Mame dijele sve - od auta do troškova, šetanja pasa pa i čuvanja djece. Osjećaju se sigurno, voljeno i stabilno u obitelji i nikada nisu bili sretniji.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

"Trebat ćemo uskoro više soba jer djeca fizički rastu. Može biti bučno i neuredno i češće se slamaju stvari. I često se nađem s dodatnim djetetom koje treba zabavljati i hraniti i sve što želim je malo vremena za sebe. Kad pogriješim, ponašam se kao čudovište ili povrijedim nekoga i nemam kamo pobjeći", ipak je priznala. "Plan je bio odličan na papiru. Ali za mame, djeca od 9, 10, 11 i 13 godina dolaze na prvo mjesto", dodala je.

Roditeljstvo zna biti dosadno Možda vas zanima Mame su iskreno ispričale koji im je naj,naj,najdosadniji dio roditeljstva Rubrika Life&style Life&style

Osim toga, istaknula je i neke prednosti u odnosu na druge obitelji. "Moja kći uči od svih nas o rastavi, spojevima, obitelji, braći i sestrama, nasilju u školi, pubertetu, spolu, seksualnoj orijentaciji, kreativnosti, smrti, kršenju pravila, sigurnosti i pronalasku sreće", objasnila je Holly koja djecu zajedno s drugim mamama uči o različitosti i zajedničkim vrijednostima, piše Insider.

Photo: Shutterstock

Komentari 0