Life&style

Duhoviti ljubić američke bestseller autorice događa se u Hrvatskoj - i razgalit će nam srce

  • 'Ti i ja na odmoru' novi je bestseler kraljice romantičnih komedija Emily Henry, poznate i po romanu "Čitam te kao knjigu"
  • Ali, ne samo to, knjigu našim čitateljima čini još zanimljivijom činjenica da je mjesto radnje ove uzbudljive romanse na hrvatskoj obali!
  • Ako tražiš knjigu za opuštanje, koja će te zabaviti i opustiti, a nije ti mrsko ni malo dobro napisane romantike, ovo je štovo za tebe

Čezneš li za savršenim odmorom na plaži, uz hladni koktel u ruci i s ljubavnom romansom na pomolu? Ne moraš putovati na daleku destinaciju kako bi doživjela takav odmor. Dovoljno je skoknuti na naše lijepe otoke, točnije u knjižare po novu hit knjigu „Ti i ja na odmoru“ čija se radnja jednim dijelom odvija u Hrvatskoj.
Američka autorica Emily Henry jedna je od omiljenijih među hrvatskim čitateljicama, a čini se da je ljubav obostrana. Naime, dragulji naše obale očarali su autoricu i protagoniste njezinog novog romana koji su u Hrvatskoj proveli odmor za pamćenje.

'Ove tihe šume' nagrađivane američke spisateljice tajanstveni je krimić koji je oduševio kritiku

Alex i Poppy, otkako su se prije dvanaest godina upoznali, najbolji su prijatelji. Iako većinu godine žive odvojeno – ona u New Yorku, a on u Ohiu – svakog ljeta nekoliko tjedana otputuju zajedno. Sve do prije dvije godine, kad su to veličanstveno upropastili.
Otad ne razgovaraju. Iako je Poppy ostvarila sve o čemu je sanjala, i dalje nije sretna. Dapače, kad bi krenula o tome razmišljati, shvatila bi kako se posljednji put osjećala sretnom upravo na tom sudbonosnom odmoru u Hrvatskoj s Alexom. Stoga će pokušati uvjeriti svog najboljeg prijatelja da ponovno zajedno ljetuju…

 | Autor: Pr Pr

Kraljica romantičnih komedija Emily Henry svojim hitovima „Čitam te kao knjigu“ i „Ti i ja na odmoru“, duhovitim, šarmantnim i romantičnim djelima, očarala je milijunsko čitateljstvo diljem svijeta.
Knjigu „Ti i ja na odmoru“ u izdanju Egmontove biblioteke PULS pronađi u svim knjižarama i shop.egmont.hr

Photo: Pr
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    dobar