Life&style

Dugokosi frajeri zbog kojih gubimo glavu

Pokazat ćemo ti 8 tipova zbog kojih ćeš zauvijek promijeniti mišljenje o kosatim muškarcima. I suspregnuti ljubomoru ako imaju bolju kosu od tebe...

Muškarci s dugom kosom? Štoooo? Prva prednost im je što će puno bolje razumijeti zašto ti trošiš toliko vremena za njegu kose i toliko novca za proizvode za kosu. Prednost broj 2: imaju i više razumijevanja za dlake zaostale u slivniku, hm. Prednost broj 3 (ili je to broj 1?): stvarno znaju biti tako hot! Zato, odbaci predrasude (cure nose dugu kosu, dečki kratku), ako si ih uopće imala. Evo 8+ frajera koji su živi dokaz da je duga kosa na muškarcima baš seksi.

1. LANE TORAN - iza ovog intrigantnog imena dolazi još intrigantniji lik. Američki glumac Lane Toran karijeru je započeo u američkoj seriji Sedmo nebo, uz Jessicu Biel, ali osim što glumi, većinu vremena posuđuje glasove likovima iz crtanih filmova. Posuđivao je glas za Nickelodeonove crtiće, ali i Pepeljugu i Petra Pana. I da, voli se maziti sa svojom macomTennee, koja ima i vlastiti Instagram profil!

 

A post shared by Lane Toran (@lane_toran) on

2. JACK GREYSTONE - pravog imena Taylor David, kanadski muški model ponosan je vlasnik man buna od  2004. godine. Ako u Pinterest upišeš man bun, sigurno će ti se na prvih 50 slika pojaviti njegovo (više nego lijepo) lice. Također, Jack je jak igrač na društvenim mrežama, sa svojih 200.000 pratitelja izgradio je istinski brand. Također, ovaj model iz Toronta nema problema sa smijanjem na vlastiti račun. Naime, snimio je video tutoriale u kojima opisuje svakodnevne probleme muškaraca s dugom kosom. Jedan je da su njihove partnerice često ljubomorne na njih.

3. JOVAN GARITA - Još jedan seksi muški model. Dolazi iz Nikaragve, a trenutačna adresa mu je u Los Angelesu. Matična agencija MSA models je itekako ponosna na ovog člana svog tima. Naime, Jovan je redovito lice kampanja slavnih modnih brandova poput Armanija, Huga Bossa, Guccija... Također, na svom profilu često podijeli slike prozivoda koje koristi za njegu kose. I ima ih - puno!

 

A post shared by Jovan Garita (@jovangarita) on

4. CHRIS HEMSWORTH - Dobro Chris, prestani biti tako zgodan. Ovaj seksi glumac najpoznaiji nam je po ulozi Thora, znamo i njegovog ništa manje zgodnog brata Liama. Ali, za razliku od Liama čija turbulentna veza s neukrotivom Miley Cyrus i dalje kruži medijskim kuloarima, Chris je pravi obiteljski tip. Još 2010. zaljubio se u španjolsku glumicu Elsu Pataky s kojom ima troje djece: curicu rođenu 2012. godine, i blizance rođene dvije godine kasnije. Zgodan i još i uzoran obiteljski čovjek: Elsa, malo smo ljubomorne. Zapravo ne malo, moramo priznati...

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

5. JARED LETO - Zavoljele smo ga još ranih 90-ih, kada je glumio u teen seriji My So-Called Life, kada je bio uzrok silnih problema glavnog lika Angele, koju je utjelovila Claire Danes. Zatim se na neko vrijeme povukao iz javnosti, a krajem devedetih je opet došao u centar pozornosti. Godine 1998. je oformio grupu Thirty Seconds to Mars, te stvorio pravi imidž rockera. Danas balansira između glume i glazbe, i to prilično uspješno, a i veliki je zagovorik ljudskih prava i prava životinja. Jako seksi humanitarc, moramo priznati...

 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

6. HANK GE - Na listu je došao i jedan bloger, koji nam i nije tako daleko. Vlasnik istoimenog bloga, Hank Ge, dolazi iz glavnog grada Austrije, Beča, a njegovi interesi su moda, lifestyle, interijer, putovanja i naravno, fitness. Moderan muškarac, od glave do pete.

 

A post shared by Hank_ge (@hank_ge) on

7. BROCK O`HURN - Još jedan seksi glumac s liste, doduše poznat je po manjim filmskim ulogama. No, zahvaljujući statusu holivudskog osobnog trenera, lako mu je bilo uskočiti i u te vode. Znamo da je teško danas to zamisliti povjerovati, ali ovaj seksi (i tako dobro građen!) tip većinu svojih dječačkih dana proveo je u bolnici zbog pothranjenosti. Bilo je nužno da razvije mišiće, a u tome mu je pomogla teretana u koju je prvi put ušao s 18 godina. I očito više nije izašao iz nje jer sedam godina kasnije, možemo samo reći: VAU!

 

A post shared by Brock O'Hurn (@brockohurn) on

8. BEN DAHLHAUS - Po mnogima najzgodniji muški model na svijetu. Ovaj seksi samozatajni tip pravi je pripadnik hipsterske generacije: ne priča puno, jako je posvećen knjigama i prirodi, a najviše od svega je - superzgodan!

 

A post shared by Ben Dahlhaus (@bendahlhaus) on

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0