Life&style

Dugo očekivani tiramisu sladoledi stigli su u McDonald's, jesi li ih stigla već isprobati?

  • McDonald's svakih nekoliko mjeseci predstavi novi okus poznatih McFlurry i McSundae Deluxe sladoleda
  • Nakon okusa jagode torte od sira te poznate čokoladice Toblerone, na red je došao i tiramisu
  • Za McFlurry ćeš morati izdvojiti 15 kuna, a za McSundae 16 kuna

Tiramisu je jedan od najpoznatijih kolača kojeg ili voliš ili ne. Ne odgovara svima kombinacija sastojaka, no onima kojima se sviđa, apsolutno su ludi za njim. Za ovaj talijanski desert s okusom kave, osim klasičnih sastojaka, potrebna ti je čokolada, piškote, maskarpone, kava te maraschino. Recepata ima zaista mnogo kao i načina za serviranje pa osim klasičnog kolača, može se poslužiti i u čašama. 

Možda vas zanima Mljac! Tiramisu bez jaja s jabukama se brzo i lako priprema, a okus mu je čista fantazija Rubrika Life&style Life&style

No, ako si i ti veliki fan, a ne da ti se doma pripremati kolač, imamo dobru vijest za tebe. Naime, u poznati lanac brze hrane, McDonald's stigla su dva nova Tiramisu okusa sladoleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by McDonald's Hrvatska - Official (@mcdonaldshrvatska) on

Radi se o dobro nam znanim McFlurry i McSundae Deluxe sladoledima koje smo u posljednje vrijeme imali prilike probati u Toblerone verziji te u kombinaciji jagode i torte od sira. Klasičnim okusima sladoleda dodan je Tiramisu okus koji će ti uljepšati dan. Cijena McFlurryja je 15 kuna, a kunu više ćeš morati izdvojiti za McSundae Deluxe, no ne sumnjamo kako će se isplatiti.

Možda vas zanima Jedva čekamo probati! Stigao je Toblerone sladoled u McDonald's Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0