Life&style

Drznite se biti mladi s Psihomodo Popom u MSU!

Psihomodo Pop u subotu zatvara Ljeto u MSU. Uživajte na atraktivnom krovu Muzeja suvremene umjetnosti u subotu kada vas ulaznica vodi i na filmsku projekciju te izložbu.

Osim milijuna poklonika diljem svijeta i okolice, Psihomodo Pop i Darka Gobca voli i vrijeme. Nesalomljivi bend izrastao na glazbenim lekcijama Stonesa, Iggyja, Stoogesa, Lou Reeda... ma tko bi ih sve pobrojao, u 2016. broji Kristove godine, a vječni rock, pomalo i strip virtuoz Gobac sljedeće će godine navršiti 40 godina otkako glazbom istražuje i "tko je ubio Mickeyja Mousea" i još štošta drugo.

Ljeto u MSU 2016. zato Psihomodo Popu širom otvara svoju krovnu terasu za još jedno rokijanje superslavnog benda, strip-junake ove i susjednih galaksija, kako bismo svi skupa nastavili legendu rođenu jedne davne "godine zmaja". Psihomodo Pop odgojio je puno generacija pametnije i bolje Hrvatske. Nikada nije kompromisno, kamoli špekulativno bacio kreativno koplje u trnje. I nikada nije bacao biserje pred svinje, posebno ne one "srebrne".

Psihomodo Pop danas je jednako kao i prije 33 godine dušom i tijelom odan punk-rock tradiciji klasika poput Ramonesa. Ljudi koji su 1988. javnosti bacili izazivačku rukavicu u lice, pitajući na otvorenju svog prvog LP-a: "Biste li ikada dali svojoj kćeri da se uda za nekoga od nas?", sada vas izazivaju da se drznete biti mladi bez obzira na dob i da nagradite svoj život još jednom lavinom gitarskih decibela koja će se u subotu navečer otkotrljati s krova Muzeja suvremene umjetnosti preko cijelog Novog Zagreba.

Time ćemo zaključiti još jednu odličnu sezonu briljantnog festivala, sve boljeg i boljeg iz godine u godinu, nezaobilazno mjesto glazbe, filma i uopće kulture u Hrvatskoj. Za koncerte su ulaznice u pretprodaji 85 kuna, a na dan koncerta 95 kuna. Nabavite ih na blagajni MSU-a te na www.eventim.hr i svim prodajnim mjestima Eventima ili na bilo kojoj od 105 benzinskih crpki Petrola te na Ulaznice.hr.

Svaki koncertni dan i ove je godine na Ljetu u MSU-u bio cjelodnevni praznik kulture, pa će ulaznica za Psihomodo Pop 23. srpnja vrijediti i za francuski film "Vikendi".

Povrh svega toga, s ulaznicama koje vrijede i za koncert i za film u kinu Metropolis, apsolutno ste dobrodošli i na izložbu "Divlji zapad. Povijest neoavangarde Wroclawa", na prezentaciju umjetnina, filmova, fotografija i audio snimki iz grada koji je uoči Drugog svjetskog rata imao čak milijun stanovnika.

Festival Ljeto u MSU ove godine podržavaju Turistička zajednica grada Zagreba, Petrol, Karlovačko pivo i Jadransko osiguranje. Dođite ljetovati u MSU brzim, povoljnim, zelenim prijevozom Eko taxija pozivom na broj 1414. Eko taxi časti sve goste Ljeta u MSU s 10% popusta na sve prijevoze od i do MSU-a uz predočenje karte, a prilikom narudžbe taksija naglasite dipečeru da ljetujete u MSU.

Mr. Jack zna da glazba, baš kao i on, zbližava ljude, stoga se i ove godine odazvao pozivu i ljetuje u MSU-u! Kako su, od riječi važnija djela koja ih prate, za svoje prijatelje pripremio je brojna iznenađenja, stoga iskoristite prosljednji koncert i otkrijte čari atraktivnog krova Muzeja suvremene umjetnosti.

Photo: Borislav Pešić

Komentari 0