Life&style
Ukrasi 'Drveni krović'

'Drveni krović' iz Bjelovara izrađuje originalne ukrase od recikliranog drva, evo i božićnih

  • Blagdansko vrijeme je pred vratima i već polako razmišljamo što pokloniti najmilijima 
  • U moru ponude uvijek volimo potražiti nešto originalno, unikatno 
  • Upravo su takvi slatki ukrasi obrta 'Drveni krović', koji, osim božićne kolekcije, imaju puno više za ponuditi 

Ručno izrađeni ukrasi veselih boja koji unose radost u svaki prostor zasigurno su sjajna ideja za blagdanski poklon. OK, u slučaju ukrasa iz radionice bjelovarskog obrta bračnog para Sanje i Darija Tišljarića (Sanja se dugi niz godina bavi slikarstvom, dok Dario obrađuje drvo)  možemo biti i pomalo sebični pa sami sebi pokloniti koji komad, jer doista su preslatki. 

 | Autor: Facebook/Drveni krović Facebook/Drveni krović  | Autor: Facebook/Drveni krović Facebook/Drveni krović

'Drveni krović' nastao je prije desetak godina, iz hobija i ideja spomenutih supružnika. Riječ je o ručno rađenim proizvodima, raznim zidnim i samostojećim dekoracijama i suvenirima za uređenje doma i ostalih prostora. Materijale koje koriste su reciklirano drvo u raznim neobičnim oblicima te akrilne boje. 

Sanja i Dario izrađuju razne kućice, neobične ribe, šarene brodove, svjetionike, magnete, privjeske te razne drvene pločice s maštovitim ilustracijama i porukama. 

Možda vas zanima Blagdanski detalji: Reserved ima predivne kuglice i ukrase za bor koje ćete odmah poželjeti Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Facebook/Drveni krović Facebook/Drveni krović  | Autor: Facebook/Drveni krović Facebook/Drveni krović

„Volimo se poigrati neobičnim oblicima drveta i bojama, tako da su naše dekoracije koloristične i vesele, pomalo neobične, te se na taj način pokušavamo istaknuti iz ponude sličnih proizvoda na tržištu. U izradi nemamo strogo zadane forme, oblike, dimenzije ili boje, tako da je svaka dekoracija drugačija, a volimo se prilagoditi i bojama pa da sve izgleda zabavno, šareno i veselo“, poručuju iz 'Drvenog krovića'. 

 | Autor: Facebook/Drveni krović Facebook/Drveni krović  | Autor: Facebook/Drveni krović Facebook/Drveni krović

Također su spremni poslušati tvoje ideje pa izraditi drveni ukras prema tvojim zamislima. Misao vodilja 'Drvenog krovića' je da svaki komad doista bude unikatan, izrađen od recikliranog drva (nekad je to stara odbačena daska, stara paleta ili samo neobičan komad drveta). Glavna im je karakteristika bogatstvo boja, tako da unose u prostor veselje i optimizam. 

Cijene su od 2 eura (primjerice, za magnet), božićne dekoracije su 10-12 eura, a cijena se može popeti i do 25-30 eura za veće ili personalizirane komade. Više informacija o 'Drvenom kroviću', kao i web shop, možeš pronaći na njihovoj internetskoj stranici, kao i na društvenim mrežama.  

Možda vas zanima Čaša crnog vina, boca šampanjca, kolačići, trokut pizze... Ukrasi za bor iz H&M Home kolekcije izgledaju slasno Rubrika Life&style Life&style
Photo: Facebook/Drveni krović

Komentari 0