Life&style

Dovoljna je samo dobra nedjeljna zabava s puno atrakcija na jednom mjestu, evo i gdje!

Za novi radni tjedan sa što manje stresa, Z Centar svaku nedjelju u mjesecu pruža nezaboravne trenutke - bilo da solirate, imate pratnju ili ste s obitelji

Nedjeljom poslijepodne kod mnogih neizbježno kreće takozvani monday blues, osjećaj potištenosti da vikend prekratko traje, s jedinstvenom dozom nervoze zbog početka novih radnih obaveza. Od kada trgovinama u shopping centrima više nije dozvoljeno raditi svaku nedjelju, situacija je još napetija - jer upravo razgledavanjem izloga mnogi su se provodili u zadnjim trenutcima vikenda.

 | Autor:

No prvi hrvatski trgovački centar nove generacije, zagrebački Z Centar, tome je stao na kraj. Već ovu nedjelju 26. svibnja - ne očajavajte! Svi ugostiteljski objekti, najluksuznije kino u Hrvatskoj- CineStar Zagreb Zapad, najveća domaća gaming arena- Hall of Game, fantastični MiniPolis- prvi dječji grad za malene, mini golf na krovu centra, automat klub i walk-in beauty salon 'Z House of Beauty' rade svaki dan u tjednu, pa tako i svim nedjeljama!

 | Autor:

Pitate se kako 'posložiti' jedan kvalitetan i zabavan dan s puno guštanja, a pod jednim krovom? Popijte finu kavicu u Hugo's baru i uživajte u ukusnom sushiju ili se počastite zdravim bowl kombinacijama u Fit Stopu. Za ljubitelje fast fooda, tu je popularni Burger King, dok će Asian Dragon restoran oduševiti azijskim specijalitetima.

 | Autor:

Za desert svratite u Milky palačinkarnicu s najboljim palačinkama na zapadnom dijelu grada. Obiteljski se zabavite igrajući mini golf na krovu Z Centra, pa čak i u noćnim satima s lopticama koje svijetle u mraku. U sportskoj aktivnosti na otvorenom uživajte dok su najmlađi u zabavnom i edukativnom MiniPolisu, a stariji na gejmanju u igraonici Hall of Game.

 | Autor:

Kao šećer na kraju, najzabavniji su kino trenutci! Dođite na Obiteljski vikend, 25. i 26.5. te pogledajte u kakvu se avanturu ovoga puta upustio naš najdraži narančasti mačak- GARFIELD!

Od 11 do 17h čekajaju vas povoljnije cijene ulaznica za Matineje i Obiteljski paket. Kako u Z Centru itekako znaju da je nedjelja idealan dan za resetiranje i punjenje baterija: taj jedan dan u tjednu, ta jedna nedjelja može biti dovoljna da opušteni i zadovoljni lakše prebrodimo još jedan radni tjedan. Uspori i uživaj, nova je nedjeljna mantra. Pa slobodno krenite već ove nedjelje na zapad Zagreba. Neka vam nedjelja postane omiljeni dan u tjednu uz Z Centar - mjesto gdje zabava nikad ne završava! (P.S. Iduća radna nedjelja trgovina u Z Centru je već 16. lipnja.)

 | Autor:

Photo: miss7

Komentari 0