Life&style

Doris Dragović na svom koncertu života bacila je u trans više od 19 tisuća ljudi u zagrebačkoj Areni

  • Doris Dragović imala je spektakularan koncert u svom prvom nastupu u zagrebačkoj Areni
  • Ovaj je nastup bio svojevrsna kruna veličanstvene karijere splitske pjevačice i vjerojatno njezin koncert života
  • Brojnim hitovima raspametila je publiku u Areni koji su većinu pjesama pjevali s njom uglas

Koliko iz glave možeš nabrojati pjesama Doris Dragović? Sigurne smo da je riječ o njih barem deset, ali u svakom slučaju njezine bezvremenske pjesme su samo potvrda da se radi o jednoj od najvećih glazbenih diva na ovom prostoru. I Doris Dragović je konačno došla u Zagreb, dugoočekivani koncert u Areni izazvao je veliko zanimanje, a prodano je čak više od - 19 tisuća ulaznica!

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Već dva mjeseca se ne mogu pronaći karte za koncert, a mnogi su ga nazivali glazbenim događajem godine. "Bila sam u karanteni 15 dana, nastojala sam ostati zdrava te da mi u ovo vrijeme virusa i gripa nitko ne prilazi blizu" otkrila je prije nekoliko dana Doris kako se pripremala za njezin koncert života, jer je na pozornicu Arene Zagreb stala prvi put i zagrebački je nastup na neki način bio kruna njezine veličanstvene karijere. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Fanovi splitske pjevačice pred Arenu su počeli stizati satima prije koncerta kako bi uhvatili što bolja mjesta. Doris je koncert otvorila eurovizijskim hitom "Marija Magdalena" što je odmah publiku bacilo u trans. Otpjevali su ju zajedno s Doris, koja je koncert nastavila pjesmom "Malo mi za sriću triba".

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

"Vi ste izabrali da ste večeras uz mene, a ne uz neku detektivsku seriju. Hvala vam!", rekla je Doris na početku koncerta. 

Gosti na velikom koncertu bili su Jacques Houdek i Mladen Bodalec. Sa Jacquesom je prije četiri godine snimila pjesmu "Ima nešto u tome", dok je s Bodalcem snimila veliki hit "Baklje ivanjske". "Želim ti pred svim ovim prijateljima zahvaliti za svu ljubav koju si nam dala. Hvala ti na prilici, volim te" - poručio joj je Jacques na pozornici.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Nakon brojnih hitova kojima je publiku bacala u delirij, Doris je koncert zaključila pjesmom "Sedam mora, sedam gora". No, nisu ju fanovi željeli pustiti da ode pa im je za kraj otpjevala pjesmu "Željo moja". I na sjajan način se oprostila od zagrebačke publike...

Možda vas zanima Doris Dragović i Domenica pjevale u izvrsnim hlačama, pronašle smo slične u trgovinama Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0