Life&style

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno drugačijem svijetu – rasplesanu, odvažnu i samouvjerenu te donosi pravo osvježenje na hrvatsku glazbenu scenu.

”‘Prva ljubav, prva bol’ je pjesma koju sam snimila još prije svoje profesionalne karijere, a koja je bila okidač da se krenem baviti pjevanjem. Iza nje stoji moj uobičajni tim ljudi - Vjekoslava i Tonči Huljić. Pjesma je ujedno i odlična uvertira u moj drugi studijski album na kojem intezivno radimo.

 | Autor:

Ima jako zaraznu melodiju, a isto tako donosi moćnu žensku energiju zbog pratećih vokala koji su je digli na još jedan veći nivo. Neka ovo bude pjesma za sve žene koje znaju ono što žele, a još više što ne žele.” govori Domenica.

LINK NA PJESMU: https://youtu.be/6o2i87GIEnU

Domaća pjevačica dodaje kako je s posebnim guštom radila na pjesmi te vjeruje kako će ovo biti pravi ljetni hit na koji će publika plesati i pjevati.

 | Autor:

„Spot smo snimali u Beogradu, prvi put. Najveći razlog tome je što sam imala želju da snimam s nekim tko me ne zna, kako bi mogao izvuć nešto novo iz mene, nešto što možda sama nisam znala da mogu. Pjesma je puno odvažnija, drukčija od onoga što sam radila do sada pa u tom smislu svakako sam htjela dobit i takav vizual.“ veselo objašnjava Domenica.

 | Autor:

”Prva ljubav, prva bol” samo je jedan od hitova zbog kojih će gorjeti Arena Zagreb 2030. godine.

Podsjetimo se, Domenica je najavila koncert u Areni prije dvije godine kojim je izazvala veliki interes obožavatelja diljem Hrvatske, a ulaznice možete kupiti klikom na link.

Photo: None

Komentari 0