Life&style

Dok uživaš u slobodnom danu (nadamo se) - mi te opet nagrađujemo!

Već smo naučili da je sreća veća kada se dijeli pa smo ti pripremili The Balm poklon paket.

Nadamo se da si se probudila presretna i odlučila do maksimuma uživati u ovom slobodnom četvrtku. Zar nije divno kad je petak već u srijedu! E, pa, mi smo ti odlučili ovaj dan učiniti još boljim.

 | Autor: miss7 miss7

Za tebe smo pripremili predivan poklon paket koji se sastoji od dva kultna proizvoda poznatog brenda The Balm. Prvi proizvod Hot mama, višenamjenski proizvod predstavlja potpunu revoluciju na području klasičnih rumenila. On je, naime, 3 u 1 - highlighter, rumenilo i sjenilo za oči u samo jednom savršeno glamuroznom i trendi pakiranju. Njegova puna i postojana boja leluja na granicama koraljne i ružičaste, a za diskretan sjaj dodan je fino mljeveni, zlatni shimmer. S njim ćeš uistinu biti Hot mama!  | Autor: miss7 miss7

Ovaj proizvod u paketu nipošto nije sam. S njim je i The Balm Brow Pow puder za obrve. Puni pigment ovog proizvoda otvara brojne mogućnosti kad je riječ o oblikovanju, definiciji i stiliziranju obrva. Izgled, dakle, može varirati od potpuno prirodnog do savršeno definiranog oblika, ovisno o jačini pritiska i količini nanesenog proizvoda. S obzirom na to da danas imaš (nadamo se!) slobodnog vremena, neće ti biti problem odvojiti minutu vremena za ovaj divni paket. Naime, sigurno već znaš za naš Value4Money beauty natječaj. Njegov je cilj izabrati proizvode koji uistinu vrijede naših novaca, a tako tešku odluku ne možemo donijeti sami. Potrebna nam je i tvoja pomoć koju, dakako, nagrađujemo! Otiđi, glasaj za po jedan proizvod u svim kategorijama, ostavi nam svoje podatke i mi bismo te mogli iznenaditi predivnim ovim predivnim poklon paketom.  Ne zaboravi, slobodan dan je sretan dan! 

 

Photo: miss7

Komentari 0