Life&style 05. rujna 2015.

Dođi na najveći piknik za školarce za vikend 12. i 13. rujna u Maksimiru!

Ove godine učinit ćemo nemoguće, učinit ćemo da se raduješ početku nove školske godine!

U subotu i nedjelju, 12. i 13. rujna, Maksimir će biti područje isključive vladavine djece. Dobro, neće nam smetati ni tvoji roditelji. Od jutra do mraka samo za tebe i tvoje prijatelje pripremamo kazališne predstave, plesne točke, kreativne radionice, nagradne igre…Ukratko,  bit će to dva dana ispunjena zabavom koju ćeš pamtiti jako dugo.

 | Autor:

Što je to kockasto, žuto, neodoljivo, nasmijano?  

Zvijezda zabave bit će Spužva Bob Skockani, vječno radosni stanovnik Bikini doline na dnu mora koji zna kako uvijek sve okrenuti da ispadne na dobro. Poznavao ga već iz crtića ili ne,  Konzum te zove da potražiš i zaviriš u Vreću sreću. A u njoj nema što nema; album za skupljanje naljepnica i žigova, rollinz figurice, Očko Skočko figurice, dvostrana ploča za dvije društvene igre, s kockom, naravno, i spužva u obliku ananasa, onakvog u kakvom Spužva Bob stanuje. Sve do 21. listopada zabavni program SpužvaBob Skockani možete pronaći samo u Konzum prodavaonicama.

SpužvaBob pravi je hit među đacima – ove godine moći ćeš ga susretati i na još jednom mjestu – na etiketi Janinog ledenog čaja od prirodne mineralne vode, ekstrakata čaja, aroma i voćnog soka. 

 | Autor:

Na Najvećem pikniku za školarce očekuje te i kulinarski show Dječja gastro zvijezda, gdje ćemo svi skupa učiti kako pripremati sendviče od Margo margarina i sirnog namaza ABC kakve još nikada u životu nisi vidio. Ni okusio, naravno, što ćeš nakon ovog showa također moći. 

Nećemo zaboraviti ni roditelje, znaš već, vole nas, paze, brinu o nama. Na pikniku za njih organiziramo posebnu Školu kuhanja koju će voditi poznati kuharski chefBranko Ognjenović. Učit će ih samo zdravim obrocima – jelima od Ledove smrznute ribe, smoothieja sa smrznutim Ledovim voćem, zdravim jelima s PIKOvom salamom. PIKOva salama zato što nema smisla da si savršen sendvič pokušaš napraviti bez savršene salame.

 | Autor:

Obećali smo još nagradnih igara? Naravno da jesmo! Na Najvećem pikniku obavezno svrati do LEGO Store igraonice, zbog neponovljivih pogodnosti, ali i zbog nagradne igre s LEGO nagradama.

U ta dva dana carstva djece, u Maksimiru će usto imati koncert Ivana Kindl i Endi. I doista će biti jako dobro. Neka i vama i vašim mališanima početak školske godine bude pun zabave i optimizma! Inspiraciju uvijek možete potražiti u dogodovštinama veselog SpužvaBoba i njegovog društva i sudjelujući u zabavnim SpužvaBob sadržajima. 

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0