Life&style

Dobrodošao Miss7, novi lifestyle magazin

Miss7 sada ima i svoje print izdanje, raskošan, privlačan i uzbudljiv magazin koji ćeš s užitkom listati i čitati mjesecima! Ne samo zbog njegovih više od 270 stranica, već i zbog inspirativnih tema, kako društveno angažiranih, tako i iz područja mode, ljepote i lifestylea

Veselimo se što možemo reći da je multimedijska platforma miss7 dobila je i svoje print izdanje! Lifestyle magazin Miss7 od danas na svim je kioscima diljem Hrvatske. Misija ovog tromjesečnika je pomicati granice, rušiti predrasude, izlaziti iz zadanih okvira i prije svega nuditi čitatelju originalan i pomno osmišljem sadržaj – sadržaj sa svrhom. I sve to na čak 276 stranica!

Magazin je to koji ne podilazi, ne oklijeva, ne nameće već prihvaća, inspirira, potiče, provocira um i utažuje želju za dobrim štivom. Itekako osvješten te zadire u socijalne i društveno korisne tematike. Magazin koji će svakim novim brojem plasirati temu koja će tri mjeseca živjeti uz osmišljene projekte i razne akcije. A kako bi ispunio svrhu svog postojanja Miss7 je okupio skupinu profesionalaca, velikih kreativaca domaće medijske scene, ali uz to predstavlja i novu struju autora.

 | Autor: miss7 miss7  | Autor: miss7 miss7
Tema prvog broja lifestyle magazina Miss7 je individualizam pa je u središtu pozornosti čovjek. Čovjek i život. Tako stranice obiluju brojnim individualcima počevši od naslovnice; Dado Ćosić, Petra Svrtan, Anđela Ramljak i Adrian Pezdirc, četvero talentiranih i prije svega svojih glumaca koji su bez zadrške, posve otvoreno i iskreno progovorili o sebi, svojim stavovima, nadanjima, željama, ali i strahovima, manama i nesigurnostima. Zvijezde naše naslovnice snimio je talentirani Franjo Matković, dok Ivana Karapanđa  potpisuje styling, Simona Antonović make up, a Mijo Majhen frizuru.

Jednako otvoreno govorila je i Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model. Ova mlada djevojka nije se libila reći kako ju život nije mazio te objasniti kako je uspjela postati najbolja verzija sebe.

 | Autor: miss7 miss7 U cijeloj paleti osobnosti na stranicama magazina našli su se i dečko čije je zanimanje - striper, mlade žene koje svakodnevno rade u tvornici, ljudi iza scene bez kojih kazalište ne bi bilo kazalište. Ovdje je zatim i generacija koja je svojim rođenjem postala slavna i bogata, uspješne poslovne žene koje humanitarnim radom pomiču granice. Magazin Miss7 u prvom je broju razbio i brojne tabue među kojima one o trčanju, ženama u biznisu, ljubomori, ljudima koji varaju.

 | Autor: miss7 miss7
Tu je i prava, slasna doza gastra u kojoj poznati slovenski chef Tomislava Tabay otkriva kako tradicionalne recpte prevesti na menije 21. stoljeća. Zavirili smo u etničke restorane u metropoli te doznali zašto su njihovi vlasnici odlučili ostati u Hrvatskoj, ali i otkrili koja je trenutačno najpopularnija slastičarnica na svijetu. U well-being sekciji Miss7 magazina pak otkrijte može li se zaista meditacijom umiriti um u 21. stoljeću, zašto Petra Friganović Bianco preporuča da u svakodnevnicu uklopite jogu te kako isfurati naš tromjesečni fit challenge za čvrsto oblikovano tijelo. Ne treba zaboraviti ni naš znastveni i književni blok kao i inspirativnu poslovnu priču muškarca koji je pronašao djelotvorni recept za ispunjen poslovni život.

 | Autor: miss7 miss7

Ako ste ljubitelji putovanja onda će vas zasigurno zaintrigirati iskustvena priča Miss7 novinarke koja je u potrazi za sobovima tjedan dana provela na sjeveru Laponije ili pak priča o mjestima u Hamburgu koja će vas razuvjeriti da se radi o 'hladnom' i nepristupačnom gradu. Uz sve što smo nabrojali tu su i brojni intervjui među kojima i onaj sa zločestim zagrebačkim dečkom Marinom Ivanovićem Stokom koji je ekskluzivno u Miss7 ogolio dušu te podijelio što se to veliko sprema u njegovom životu.

 | Autor: miss7 miss7
A kao šlag na torti očekuju vas brojne modne i beauty priče. Beauty sekcija zadovoljiti će sve vaše apetite, upoznati vas s novim proizvodima, ispričati priču o parfemima neobičnih nota te dati pregršt savjeta o make upu, njezi, kosi.

 | Autor: miss7 miss7

Miss7 modni editorijali teleportirati vas u jednu posve novu galaksiju iz koje ćete se vratiti inspirirani i zadovoljni sobom. Ne zaboravite zastati i na modnim temama čiji su autori zagrebali ispod površine modne scene.

 | Autor: miss7 miss7

Sve to samo je dio onoga što vas očekuje kad zavirite u lifestyle magazin Miss7 koji vas čeka na svim kioscima.

Photo: miss7

Komentari 0