Life&style

Dobre promjene u dm active beauty programu

Od početka ožujka mijenjajte bodove za popuste kada i koliko želite

Od 1. ožujka 2019. dm uvodi promjene u svoj program vjernosti dm active beauty kako bi dodatno unaprijedio uslugu na zadovoljstvo vjernih kupaca. Najznačajnije promjene uključuju mogućnost korištenja ostvarenih bodova već pri sljedećoj kupnji, zatim mogućnost da kupci sami odluče koliko bodova žele zamijeniti za popust pri jednoj kupnji i koliko puta mjesečno ga žele koristiti. Dodatno, od 1. ožujka više neće postojati gornje ograničenje broja bodova koji je moguće zamijeniti za popust, dok donji prag ostaje 200 bodova.

Zasigurno će vas obradovati i vijest kako od 1. ožujka i korisnici dodatnih registriranih kartica mogu mijenjati bodove za popust, a ne samo prikupljati bodove. Kako bi se maksimalno ograničila zloupotreba dm active beauty kartice i osigurala privatnost i zaštita osobnih podataka svih članova, prilikom svake zamjene bodova za popust, kupci će na blagajni morati unijeti svoj PIN. Riječ je o istom PIN-u koji koriste kako bi se prijavili na svoj korisnički račun na active beauty portalu. Svi članovi „dm active beauty programa“ koji su zaboravili svoj PIN, mogu odabrati novi na www.dm.hr/zaboravljenalozinka, u prodavaonici uz pomoć svoje dm active beauty kartice ili pozivom na besplatni info telefon 0800 365 86 33.

Sve ostale pogodnosti u sklopu programa dm active beauty neće se mijenjati. Način prikupljanja bodova ostaje isti – za svakih potrošenih 10 kuna, članovi dobivaju 1 dm active beauty bod, dok tijekom promocija s višestrukim bodovima, kupci mogu ostvariti i do 50 puta više bodova na pojedine proizvode. Također, bodovi se i dalje mijenjaju za popust prema principu – 1 bod za 10 lipa. Kao i do sada, višestruki bodovi ostvaruju se tijekom promotivnih aktivnosti u prodavaonicama, poput višestrukih bodova na ukupnu kupnju ili na dio asortimana proizvoda te uz prethodnu aktivaciju online kupona. Online kupone moguće je aktivirati svakog 1. i 16. u mjesecu na dm active beauty portalu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Podsjećamo kako stanje bodova na dm active beauty kartici možete provjeriti u bilo kojem trenutku na dm active beauty portalu ili u prodavaonicama na ekranima za kupce pored blagajni.

Više informacija o nadolazećim promjenama i o svim pogodnostima dm active beauty programa kupci mogu doznati u od djelatnika u svim prodavaonicama dm-a.

Za više informacija posjetite dm-ovu internetsku i Facebook stranicu.

 

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • snjeska

    1 bod za 10lipa da li ste sigurni? Da nije 10kn mozda 1 bod?