Life&style
Dobre cijene u svako vrijeme? Uvijek i sve? Moguće je uz dm! Dobre cijene u svako vrijeme? Uvijek i sve? Moguće je uz dm!

Dobre cijene u svako vrijeme? Uvijek i sve? Moguće je uz dm!

Ako vam se dogodilo da ste se iz trgovine vratili s cijelom hrpom proizvoda koji vam uopće ne trebaju, ne brinite se. Niste jedini.

Svi mi posegnemo za proizvodima koji su na popustu, a koji nam ne trebaju. Impulzivna kupnja katkad je baš ono što nam treba, ali gomilanje proizvoda i igranje „lovca na popuste“ stvara više problema nego ugode i može zagospodariti našim vremenom.

Zato je dm odlučio vrlo jednostavno riješiti taj problem za svoje kupce. Uz Dobre cijene u svako vrijeme ne morate čekati akcije i popuste i nadati se da će baš ono što vam treba biti na popustu. Više ne morate kupiti šampon samo zato što je baš ovaj vikend na popustu. Sada se, u svako vrijeme i kad vam to odgovara, možete ležerno i opušteno prošetati do svog dm-a i znati kako vas tamo čekaju dobre cijene koje omogućuju dugoročnu uštedu – novca, živaca i vremena.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Tako na primjer možete Melem gel za tuširanje pronaći u svom dm-u po dobroj cijeni od 19,90 kuna. Ne morate ga kupiti sada – kupite ga onda kada vam treba i kada vam se to uklapa u budžet i raspored. Isto tako vlažne maramice Pampers aqua pure i pelene Violeta moći ćete kupiti po dobroj cijeni i sljedeći tjedan. Baš kao i ostali dm-ov asortiman jer sve navedeno vrijedi i za ostale proizvode koje možete pronaći u dm-u. dm-ove dobre cijene čekaju na vas, ne morate ih „loviti“, ne morate se bojati da će vam pobjeći.

U dm-u – vi odlučujete kada ćete nešto kupiti po povoljnoj cijeni.

Photo: dm.hr