Life&style

Dobra vijest! Proizveden je džin koji pomlađuje

Džin je trenutno najpopularnije i najdraže piće mnogima. Svakim danom izlaze nove vrste koje su po nečemu posebne. Tako je sad proizveden džin koji ima učinake kao i tretmani pomlađivanja

Volimo džin sam, s tonikom, s ledom, s dodacima začina... I kad smo mislili da nas nijedna vrsta džina više ne može iznenaditi, naša teorija je ''pala'' u vodu. Proizveden je ''Anti-aGin'' koji sadrži ima 40% alkohola i ima sastojke koji zatežu kožu poput kolagena i drugih antioksidansa. Ovo je super vijest za sve ljubiteljice džina jer će ovo za njih biti win-win situacija. 
Nastao je kao plod suradnje između  ''Warner Leisure Hotels'' i ''Bompas & Parr'', tvrtke za suvremeni dizajn hrane. Destiliran je s čistim kolagenom - ''ljepilom'' koje drži našu  kožu. Kako starimo, tako i razina kolagena opada, što dovodi do nastanka bora, tako da je ovaj dodatak u džinu idealan. Kome je botox potreban kad možeš uživati u ispijanju omiljenog pića i pomlađivati se?

 

A post shared by siterg (@siterg) on

Piće tako sadrži sastojke za zacjeljivanje kože kao što su zeleni čaj za detoksikaciju, ulje od lješnjaka za ''ubijanje'' bakterija, gotu kola biljku koja pomaže pri smanjenju celulita i oštećenja od sunca, kamilicu za zacjeljivanje i opuštanje te čičak za popravak napuknute kože. Uz toliko benefita za naše zdravlje, mi mu ne možemo naći manu. Cijena ovog džina je 34.99 funti što bi bilo 292 kune.  

Možda vas zanima Stigao je džin bez kalorija - evo u čemu je "kvaka"! Rubrika Life&style Life&style

Anti-aGIN nije jedini džin za pomlađivanje. Proizveden je i CollaGIN kao nadogradnja, a ima jednake učinke kao i njegov prethodnik. Cijena, sastojci i djelovanje mu je jednako kao i kod Anti a-GINa, a proizvela ga je kompanije Young In Spirit LTD. Osim prozirne, klasične verzije postoji i ružičasta. Cijena ružičastog je malo skuplja pa iznosi 36.99 funti, odnosno 308 kuna.

 

A post shared by Collagin (@collagin) on


Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0