Life&style

Dobra vijest! Netflix od danas možemo gledati s hrvatskim titlovima i sučeljem

  • Netflix je mnogima jedna od omiljenih platformi za gledanje serija i filmova
  • Iako većini nije problem pratiti sadržaj uz titlove na engleskom, nešto je ipak lakše gledati na materinjem jeziku
  • Od danas su tako dostupi hrvatski titlovi kao i sučelje na hrvatskom, a to možeš vrlo lako namjestiti

Danas je vjerojatno vrlo malo osoba koje nisu barem jednom u životu pogledale neku seriju ili film na Netflixu. Otkad postoji ova, ali i druge slične platforme, gotovo smo zaboravili na redovne televizijske programe. Osim što nam nudi bogatu bazu sadržaja, Netflix je bio idealan da izvježbamo engleski jezik zbog titlova. Nekima to nije uvijek odgovaralo, a sad će napokon odahnuti jer od danas postoje titlovi, kao i sučelje na hrvatskom. 

Osim što će nam olakšati gledanje serija, Netflix je svojim hrvatskim korisnicima odlučio olakšati i tehničku podršku pa tako sve potrebne informacije sada možeš pronaći na hrvatskom. Pojavom serija 'Damin gambit' i 'Star Trek: Discovery' mogli smo naslutiti da se spremaju neke novosti jer su one već imale hrvatski titl. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Queen’s Gambit (@the.queensgambitnetflix) on

Možda vas zanima Uskoro stiže božićni film u kojem Dolly Parton glumi anđela - i zaplet nam se baš sviđa Rubrika Life&style Life&style

Povodom ovih noviteta oglasio se i sam Netflix te su rekli: ''Jako smo sretni i uzbuđeni što, gotovo pet godina nakon pokretanja naše usluge na engleskom jeziku u Hrvatskoj, možemo predstaviti potpuno lokaliziranu uslugu našim korisnicima koja obuhvaća tisuće sati omiljenih svjetskih filmova i serija, uključujući hvaljeni originalni Netflix sadržaj. Cilj nam je nastaviti oduševljavati naše korisnike, a lokalizacijom usluge želimo pružiti uranjanje u golemi svijet mogućnosti i zabavno iskustvo za svoje korisnike u Hrvatskoj''. Ovim korakom smo se došli u društvo oko 30 lokaliziranih Netflix usluga u cijelom svijetu.

Vikend je pred vratima pa je to idelano vrijeme da proučiš nove mogućnosti za gledanje omiljenih serija i filmova koje će ovako imati posebnu čar, a društvo će ti moći praviti i stariji ukućani kojima nije bilo lako pratiti događanje na engleskom.

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0