Life&style

Dođi na miss7 sendvič u Kućicu!

Potraži Kućicu na Food Film Festivalu i počasti se posebnim miss7 sendvičem koji je odobrio i chef Mate Janković

Juhuuu! Imamo super vijesti za sve obožavatelje hrane, pića, filmova i naravno - miss7! Dođi na Food Film Festival na zagrebački Zrinjevac (koji traje od danas pa sve do nedjelje 17. rujna) i potraži nas nas u Kućici.

Gastro ponudu Kućice potpisuje Ivan Duka, ljubitelj dobrih zalogaja i pravi kreativac kad je riječ o ukusnim delicijama. Za ovu je priliku pripremio i posebni, neodoljivi miss7 sendvič s grilanim repićima škampa i lignjama koje povezuju fini umak. Svaki sendvič na Kućici priča svoju neodoljivu priču i oduševit će te spojem odličnih sastojaka!

 | Autor: miss7 miss7

"Nema tu nekog posebnog recepta jer ako se mene pita, najbolji rezultat nastane bez puno planiranja te uz puno kreativnosti i improvizacije! Ako voliš to što radiš, uspjeh ne može izostati. Pripremili smo raznoliku gastro ponudu kako bismo zadovoljili svačiji ukus", rekao nam je Ivan o ponudi Kućice na Food Film Festivalu, koja se sastoji od:

  • SLOW ROASTED PORK SANDWICH (takozvana svinjska ruža)
  • HOT DAWG (ovo nije samo još jedan hot-dog, fine teleće hrenovke i tajnoviti genijalni umak spoj su koji nećeš tako lako zaboraviti)

 | Autor: miss7 miss7 HOT DAWG

  • SKEWERS SANDWICH GRILL
  • miss7 GRILLED SHRIMP&CALAMARI SANDWICH

 | Autor: miss7 miss7 miss7 GRILLED SHRIMP&CALAMARI SANDWICH

Poznati chef Mate Janković među prvima je isprobao naš miss7 sendvič i otkrio sve njegove čari. Kako mu se sviđa? Je li ga njegovo istančano nepce odobrilo? Preporučuje li ga i tebi? Saznat ćeš sve u video intervjuu s Matom koji uskoro stiže na miss7 portal.

 | Autor: miss7 miss7

Prati nas svakodnevno na portalu i društvenim mrežama, na kojima ćemo te iz prve ruke obavještavati o svim aktivnostima na Kućici i Food Film Festivalu. Naša miss7 cura, Tatjana Jurić javljat će nam se live s festivala, ugostiti zanimljive goste na Kućici i isprobati sve delicije s lica mjesta.

Također, slobodno nam se u četvrtak, 14. rujna, pridruži na miss7 launchu na kojem će se odvijati zanimljiva druženja!

 

Photo: miss7

Komentari 0