Life&style

Do 17. studenog u dm-u vas čeka odlična ponuda „Karticu ponesi i bodove odnesi!“

U tjednu u kojem su hladniji vremenski uvjeti i kišne kapi dio svakodnevne prognoze – prognoza za shopping u dm-u je više nego obećavajuća. dm je odlučio razveseliti sve članove i članice programa vjernosti dm active beauty posebnom ponudom znakovitog naziva „Karticu ponesi i bodove odnesi!“.

Posjetiš li tako svoju omiljenu dm prodavaonicu do 17. studenog, a sa sobom poneseš karticu dm active beauty, na blagajni možeš ostvariti 10 puta više bodova na ukupni iznos računa. Važno je jedino da račun bude veći od 10 kuna. A ono što je najbolje od svega, višestruki bodovi donose ti veće popuste prilikom sljedeće kupnje.

Kako to u stvarnosti izgleda:

  • Ponestalo ti je proizvoda za njegu lica i tijela, neki proizvod za kućanstvo ili želiš osvježiti svoju kozmetičku torbicu? U tom slučaju, vrijeme je da posjetiš dm i poneseš svoju karticu dm active beauty.
  • Uzmimo kao primjer da je pritom ukupni iznos koji potrošiš 200 kuna. Uz ponudu „Karticu ponesi i bodove odnesi“, dobit ćeš 200 bodova dm active beauty, a 200 bodova donosi ti 20 kuna popusta pri sljedećoj kupnji.
  • Svoje bodove možeš iskoristiti već pri prvoj sljedećoj kupnji za umanjenje iznosa računa, a za to ti je potrebna registrirana kartica dm active beauty i PIN uz pomoću kojeg na ekranima za kupce kod blagajni možeš iskoristiti svoje bodove. Riječ je o istom PIN-u koji koristiš za prijavu na svoj korisnički račun na portalu dm active beauty

Više informacija potraži na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: None

Komentari 0