Life&style

dm vam pomaže da čuvate okoliš Za jednostavno odvajanje otpada ovog ožujka kupujte u dm-u

Jeste li znali da ste u proteklih godinu dana proizveli gotovo 400 kilograma otpada? Ako vam se to ne čini puno, zamislite 650 nogometnih lopti jer je njihova težina ekvivalentna toj težini.  Nažalost, u Hrvatskoj većina otpada završi na odlagalištima. 

Odvajanje otpada ne mora stvarati nered i komplikacije. Uz dm-ovu 3u1 torbu za sortiranje plastike, stakla i papira odvajanje otpada kod kuće postat će jednostavnije. Kako biste dobili ovu praktičnu torbu za sortiranje, sve što trebate napraviti jest u prodavaonici dm-a kupiti sve što vam je potrebno za proljetno čišćenje. Zašto? Jer pri kupnji proizvoda za domaćinstvo u vrijednosti iznad 200 kuna u prodavaonicama dm-a na poklon dobivate praktičnu 3 u 1 torbu za sortiranje plastike, stakla i papira.

Odvajanje otpada samo je jedan način na koji možete smanjiti količinu smeća i plastike u okolišu. Osviještenom kupnjom možete postići još više. Prije nego krenete u dm po svoje nove torbe za sortiranje otpada, pročitajte koje održive proizvode za domaćinstvo možete odabrati u dm-u kako biste dodatno umanjili utjecaj na okoliš.

Arf Cream Eco Active Nature nezamjenjiv je u čišćenju štednjaka, sudopera, keramičkih pločica, kada i umivaonika. Pri tom sadrži prirodne sastojke, ne sadrži bojila, nije testiran na životinjama, a ambalaža se može reciklirati. S formulacijom od 99,9 % prirodnih sastojaka iz obnovljivih izvora Arf Eco Active Nature za čišćenje kupaonice dermatološki je testiran, te ne sadrži mirise, alergene i bojila, a njegova ambalažu možete odložiti u svoju novu torbu za sortiranje otpada.

Odmašćivač brenda Pero blag je prema okolišu, a neumoljiv prema masnim mrljama i prirodnom snagom bilja skida masnoću, prljavštinu, tvrdokorne naslage ulja i masne mrlje. Te temeljito, eko čišćenje kuhinje odaberite Cif Nature's recipe u spreju koji sadrži 100% prirodno dobivene aktivne sastojke za uklanjanje nečistoća te je njegova ambalaža 100 % BIO razgradiva.

Zato, recite zbogom smeću i plastici, odaberite višekratne vrećice i torbe za kupnju i napunite ih održivim proizvodima čija proizvodnja i sastav čuvaju okoliš i kad ih potrošite, odložite ih u svoju novu torbu za sortiranje otpada.

Photo: dm.hr