Life&style
dm vam poklanja 10x više bodova na proizvode za bebe u dm online shopu

dm vam poklanja 10x više bodova na proizvode za bebe u dm online shopu

Pelene, vlažne maramice, blazinice, kašice, podloge za previjanje… katkad je odlazak u kupnju mala noćna mora.

Prvo treba naći vremena za kupnju, a onda sve te proizvode treba platiti i odnijeti do auta. Možeš se samo nadati da ne pada kiša i da je parking blizu…

Zapjevat ćete od sreće kada vidite da ekskluzivno u dm online shopu možete kupiti mjesečno pakiranje Pampers pelena active baby i Premium Care te veliko pakiranje vlažnih maramica Pampers aqua i Pampers Sensitive. A kad saznate da do kraja listopada ostvarujete 10x više bodova pri online kupnji proizvoda za bebe vjerojatno ćete i zaplesati jer znate da vas čekaju super uštede. Ova velika pakiranja, kao i sve drugo što kupite u dm online shopu, stižu izravno na vaša vrata – bez obzira na to gdje u Hrvatskoj živite.

Kako biste ostvarili višestruke bodove, potreban vam je „Moj dm“ račun uz koji ostvarujete i pravo na besplatnu dostavu za narudžbe iznad 390 kuna. Nakon što ste odabrali proizvode koje želite kupiti i kliknuli na košaricu, na kraju narudžbe pokazat će vam se polje u koje je potrebno upisati broj dm active beauty kartice te kliknuti na strelicu kako bi sustav obračunao redovne i višestruke bodove.

Uživajte u kupnji u dm-u, kada i gdje vam to najviše odgovara, a za sve dodatne informacije o dm online shopu posjetite www.dm.hr/faqs.

Photo: dm.hr