Life&style

dm preporučuje: Uz ova tri proizvoda neometano ćete uživati u jutarnjoj rutini

Koliko ste si puta obećali da nećete propuštati rituale koji vas pripremaju za novi dan? Iako se trudimo održati jutarnju rutinu koja nas opušta, veseli i usmjerava dan, nekako se najlakše odričemo vremena koje posvećujemo sebi. Zato vam donosimo preporuku proizvoda uz koje ćete lakše odvojiti par minuta za sebe, a za svoju karticu dm active beauty osigurati - višestruke bodove.

Ako na pitanja odgovarate tek nakon prve kave uz koju birate biljne napitke, preporučujemo Isola Bio Barista napitak od zobi koji će vašu jutarnju šalicu kave pretvoriti u pjenasto putovanje nakon kojeg ćete željeti odgovoriti na baš svako pitanje.

Jutro treba biti sinonim za mir i opuštanje. Ako i niste pobornik jutarnje meditacije, mirisne kombinacije eteričnih ulja svakako će vam pomoći u relaksaciji.  U difuzor stavite par kapi N-elements eteričnog ulja koje će razbistriti vaš um i stvoriti ugodnu atmosferu uz raspršivanje opuštajućeg mirisa!

Za savršen početak dana, odvojite par minuta za opuštajuće tuširanje. Idealan izbor je gel za tuširanje Felce Azzurra Argan Sublime. Ovaj senzualan i očaravajući gel za tuširanje obogaćen je orijentalnim i sofisticiranim mirisnim notama koje su savršen temelj za prekrasan dan.

Dodatno će vas opustiti i informacija da kupnjom ovih proizvoda u prodavaonicama dm-a možete ostvariti višestruke bodove na kartici dm active beauty. Do 15. kolovoza aktivirajte eKupone za proizvode Isola Bio, N- elements ili Felce Azzurra na dm active beauty aplikaciji te pri kupnji ostvarite čak 30x više bodova!

Svakako provjerite ponudu ostalih eKupona za višestruke bodove, i ne zaboravite na eKupon uz koji ostvarujete 5x više bodova na ukupnu kupnju do kraja kolovoza. Za sve vijesti i novosti pratite dm na Facebooku i Instagramu.

 

Photo: dm.hr