Life&style

dm ima super popuste! Saznaj kako do njih!

Za kraj 2018. godine dm ima odličnu ponudu online active beauty kupona koju morate iskoristiti.

Višestruke bodove možete ostvariti na brojne raznolike proizvode i time zaraditi značajne popuste. Od 16.12. na active beauty portalu pronađite nove kupone s višestrukim bodovima, kojima ćete ostvariti super popuste u dm-u.

Preporučamo vam da svoje blagdanske izlaske, šetnje i svečane prilike oplemenite novom bojom za kosu iz Palette linije, a u ponudi kupona s višestrukim bodovima su i Botanic therapy proizvodi kojima ćete sačuvati vašu kožu od zime i hladnoće. Razdoblja kada ste u mekanom i toplom učinite još udobnijima s vrućim Ahmad čajevima, u odjeći koju ste njegovali Ornel omekšivačem za rublje. Blagdanska čišćenja pak olakšat će vam Bref sredstvo za čišćenje wc-a. Zahvaljujući kuponima s kojima ostvarujete 30 puta više bodova, kupovina ovih proizvoda u dm-u donijet će vam odlične popuste koje možete iskoristiti u siječnju.

Ljubiteljice i ljubitelji prirodne kozmetike ovaj će mjesec doći na svoje – aktivacijom online kupona mogu ostvariti uštedu od 20 % na proizvode alverde kozmetike te uštedu od 30 % pna dekorativnu kozmetiku alverde.

U ponudi active beuaty online kupona s višestrukim bodovima, ovaj mjesec možete pronaći i kupon koji vam donosi 10 puta više bodove na ukupnu kupnju!

Kupone s proizvodima na koje ostvarujete višestruke bodove pronađite na active beauty portalu. Ulogirajte se podacima iz nove active beauty kartice, odaberite opciju Kuponi i aktivirajte ih. Kada sljedeći put budete kupovali u dm-u, koponi će vam donijeti višestruke bodove koje ste aktivirali online, a višestruki bodovi donijet će vam super popuste! Koliko bodova je preostalo možete provjeriti u svakom trenutku, također na active beauty portalu.

Više informacija o ponudi i kuponima potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: dm.hr

Komentari 0