Life&style

dm i Glovo od sada dostavljaju u Bjelovaru i Đakovu

dm i Glovo omogućuju brzu dostavu proizvoda iz dm-a na kućna vrata, a od sada je ova praktična i brza opcija kupnje u dm-u dostupna i u Bjelovaru i Đakovu

dm i Glovo dostavljaju na području 23 grada. Uz stanovnike najvećih gradova u Hrvatskoj, Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Zadra, Velike Gorice i Slavonskog Broda, kupnju u dm-u putem aplikacije Glovo mogu obaviti i stanovnici Siska, Pule, Varaždina, Karlovca, Solina, Sesveta, Samobora, Čakovca, Imotskog, Sinja, Vinkovaca, Vukovara, Dubrovnika i Šibenika.

Kako izvršiti narudžbu?

Prije svega, morate izraditi profil u aplikaciji Glovo. Potom u izborniku odaberite „Trgovine“ i u kategoriji „Ljepota i zdravlje“ odaberite dm. Pretražite i odaberite željene proizvode prema jasno definiranim kategorijama proizvoda poput „domaćinstvo“, „osobna higijena“, i „njega rublja“. Prije potvrde narudžbe provjerite iznos računa i procijenjeno vrijeme dostave te, ako ste gotovi s odabirom, potvrdite narudžbu i malo pričekajte da vaši proizvodi stignu!

Što mogu kupiti putem aplikacije Glovo?

Možete naručiti proizvode koje koristite svaki dan. Od pelena i vlažnih maramica do papirnatih ručnika i toaletnog papira – sve će u vrlo kratkom roku stići na vaša kućna vrata. Ako planirate peći kruh ili kolače, u kategoriji „Hrana i dodaci prehrani“ potražite brašno, mlijeko i kakao. Između vas i onoga što vam treba za njegu kose, lica i tijela stoji svega nekoliko klikova. Naravno, možete se počastiti i novim mirisom ili make upom.

Kakve cijene mogu očekivati?

Cijene proizvoda jednake su onima koje ćete pronaći u prodavaonicama dm-a, a dodatni troškovi usluge dostave prikazat će vam se u aplikaciji prije potvrde narudžbe, kao i procijenjeno vrijeme dostave. Nemojte zaboraviti da su u dm-u proizvodi dostupni po trajno dobrim cijenama za koje dm jamči da se neće mijenjati najmanje četiri mjeseca. Tako da, koju god opciju kupnje u dm-u odaberete, možete računati na dobre cijene u svako vrijeme!

 

Photo: dm.hr