Life&style

dm daruje poklon pakete za trudnice i bebe

Sve trudnice i novopečeni roditelji, imamo dobre vijesti za vas! U dm-u vas čekaju prigodni paketi s raznim pogodnostima i poklonima koji će vam olakšati iščekivanje i prve mjesece s vašom bebom

Sve što trebate učiniti da biste preuzeli paket jest pokazati svoju karticu programa vjernosti dm active beauty djelatnicima u dm-u. Paketi za trudnice i bebe sigurno će vas razveseliti, a vjerujemo kako ćete, zahvaljujući dm-ovoj bogatoj i kvalitetnoj ponudi raznolikih proizvoda za bebe i djecu, biti čest gost u vašoj omiljenoj prodavaonici dm-a.

Paketi za trudnice

Sve mame i buduće mame vrlo su se vjerojatno uvjerile kako je izraz „drugo stanje“ poprilično točan opis tih devet mjeseci tijekom kojih u našim tijelima raste novi život. Ako ste jedna od sretnica koje su zaobišle mučnine, gastritis, strije, konstipacija, nesanica, oticanje, hiperpigmentacija, otečene desni - i još mnogo „divnih“ promjena koje se događaju tijelu tijekom trudnoće, već i sama činjenica da će vaše tijelo neizbježno promijeniti svoj oblik kako bi dalo život, može biti pomalo zastrašujuća i stresna. No, ne brinite jednom kada u ruke primite maleno biće koje je raslo u vama sve će ove brige pasti u drugi plan. Započet će jedno od najuzbudljivijih, najzanimljivijih i nadasve iznenađujućih razdoblja u vašem životu, a dm vam želi biti podrška na tom putu. U dm-ovom paketu za trudnice pronaći ćete torbu, „Moj prvi dnevnik“, savjetnik za buduće roditelje, knjižicu s brojnim pogodnostima i kremu protiv strija Biobaza.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Paketi za bebe

Iako je to blaženo drugo stanje iza vas, i prvi dani s malenim bebama mogu biti dosta izazovni, pogotovo ako je ovo vaše prvo dijete. Pokušajte što više uživati u svakoj minuti provedenoj s vašom bebom, ali si isto tako priuštite trenutke za sebe i svog partnera. Mame, ne ustručavajte se tražiti podršku i pomoć obitelji, vi ste već odradili veliki dio posla. Tate, oboružajte se pelenama, dobrom voljom i s puno strpljenja jer vaše vas djetešce treba jednako kao i mamu. Za početak, odite u šetnju do najbližeg dm-a i preuzmite paket dobrodošlice u kojemu vas čekaju pelene Pampers Premium Care veličine 2-5 kg, vlažne maramice Pampers Sensitive new baby, savjetnik za Vas i Vašu bebu te knjižica s brojnim pogodnostima.

Više informacija o dm-ovim pogodnostima za trudnice i bebe saznajte na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici, a savjete stručnjaka te edukativne i inspirativne sadržaje potražite u emisiji dm bebeceda na dm-ovoj Youtube stranici.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0