Life&style
Nećeš vjerovati što je djevojku dočekalo u fotografijama nakon što je pronašla izgubljeni mobitel

Djevojka nije mogla vjerovati što ju je dočekalo u izgubljenom mobitelu: "Molim vas javite mi tko su oni..."

  • Postoji li gora stvar nego kad izgubimo mobitel?
  • Momentalno nas hvata panika, a osjećamo se posve dezorijentirano, stoga možeš zamisliti oduševljenje jedne djevojke kada je pronašla svoj koji se nalazio pod izgubljenim stvarima na festivalu
  • No, iznenađenje je uslijedilo kada je vidjela što ju je dočekalo u fotografijama...

Nakon što je izgubila mobilni telefon na MIA-u na festivalu Sundown u Norwichu, korisnica TikToka Cerys Gogerly bila je uvjerena da ga više nikada neće vidjeti, ali sreća je ipak bila na njenoj strani. No, osim što joj je sreća bila naklonjena, čekalo ju je i neočekivano ugodno iznenađenje. Naime, doznala je kako su, ni manje ni više, nego tri zgodna vojnika pronašla i spasila njezin telefon. A podijelivši video na TikToku, otkrila je da nisu samo predali telefon u nadi da pronađe pravu vlasnicu, već su je i nagradili vrlo zgodnim selfijem odjevenim u vojne uniforme.

Na TikToku je pohvaljena mama koja je poučila svojih pet kćeri da djevičanstvo zapravo ne postoji

Video je pregledan gotovo 800 tisuća puta, a u njemu je rekla: "Tako sam izgubila telefon na festivalu i pronašla ga među izgubljenim stvarima, a prezgodni dečki koji su ga pronašli ostavili su mi svoju sliku ..." Cerys je zatim podijelila fotografiju na kojoj se vide tri atraktivna vojnika, odjevena u čizme i vojnu uniformu, koji poziraju za selfie, a jedan tip drži palac prema kameri. A svi znamo kako nema žene koja može odoljeti muškarcima u uniformi!

Uloga Jamesa Bonda dosada je pripala šestorici glumaca Možda vas zanima Razotkrivanje najzgodnijeg Jamesa Bonda ikada: Muževnost, šarmanost ili lijepo mišićavo tijelo? Rubrika Life&style Life&style
@cerysgogerlyx

This made me so happy honestly thought it had gone forever! #fyp #festival #lostphone

♬ Killing Me Softly With His Song - Fugees & Ms. Lauryn Hill

Stotine ljudi komentiralo je njezin post, a selfie je izazvao pravu pomutnju i postao viralan na društvenim mrežama. Mnogi su pomalo ljubomorno govorili kako je Cerys imala sreće što su tri mušketira riješila misterij izgubljenog mobitela, a jedna je osoba komentirala: "Kakav je ovo festival bio ... Možda ću kao slučajno morati izgubiti telefon." Druga ju je zadirkivala: "Je li srednji momak slučajno ostavio svoj broj?"

"Istetovirao si je moje ime nakon tri mjeseca izlaženja. Meni to nije romantično nego zastrašujuće"

Mnogi su je također poticali da mora ući u trag zgodnom triu i saznati tko su, a Cerys je očajnički želeći stupiti u kontakt kako bi im se zahvalila, poručila: "Ljudi, nažalost nemam njihova imena ni brojeve, ako ih netko zna, molim vas da mi to kaže samo kako bi im mogla reći hvala. " 

 | Autor: tiktok tiktok Slika vojnika koji su pronašli mobitel

Cerys je uzvratila i onima koji su tvrdili da ne vjeruju u njenu priču. U sljedećem videu podijelila je: "Nisam sigurna zašto bih to izmislila. Doslovce uopće nisam očekivala da će ovo doći do ovolikog broja pregleda. Objavila sam to jer sam mislila da je smiješno i zanimljivo." Podijelivši dokaz da se situacija sa izgubljenim telefonom odigrala upravo onako kako je ispričala, Cerys je otkrila snimak zaslona dopisivanja sa svojom sestrom kojoj je rekla da je izgubila telefon tijekom festivala.

Pas pozira za fotografije u doista neobičnom položaju Možda vas zanima Ovaj pas ima tisuće obožavatelja zbog jedinstvenog načina na koji pozira za fotkanje Rubrika Life&style Life&style
@cerysgogerlyx

Reply to @josierose92 just for you hun xx

♬ original sound - Cerys Gogerly

Ne samo da je tada na poslanoj fotografiji držala narukvice s festivala, kao dokaz da je doista prisustvovala, već je otkrila da je dotična fotografija trojice vojnika također snimljena na istom mjestu na kojem se održavao festival. "Jeste sad sretni" upitala je pratitelje na TikToku. Njeni sumnjičavci možda nisu, ali nema sumnje da Cerys zasigurno jest, zahvaljujući tome što su se ona i njezin telefon ponovno spojili. A možda se odnekud ponovno pojave i zgodni vojnici...

Photo: tiktok
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    vow zaljubila se