Life&style

Djed unukinu lutku slučajno pretvorio u horor

Tko bi rekao da se ovako slatka gesta može pretvoriti u nešto ovako zastrašujuće. Ako se do sada nisi bojala lutaka, to bi se moglo promijeniti

Kada sam imala oko četiri godine, mama mi je predložila da kosu svoje Barbie sirene lagano skratim budući da je sezala do poda. U najboljoj namjeri da svojoj omiljenoj lutki olakšam muke s dugom kosom, to sam i učinila i moja je Barbie vrlo brzo ostala bez ijedne dlake na glavi.

Zato vjerujem da je i ovaj djed imao najbolje namjere kad je lutku svoje unuke, koja je bila tipično zapackana i prljava, kako to dječje igračke znaju biti, odlučio očistiti - benzinom. Pa, dok se ta tekućina može koristiti za čišćenje primjerice alata, kistova, pa čak i za uklanjanje ljepila ili čišćenje roštilja, poprilično smo sigurni da na naljepnici ne piše "za čišćenje unukine lutke".

 | Autor: Twitter Twitter

Kao što je moguće vidjeti iz priloženog, lutka je definitivno bila očišćena od prljavštine, ali i od svih boja koje su činile njezine oči, nos i usta. Rezultat je zastrašujuća lutka bez očiju. Siguran da njegova unuka neće biti previše uzrujana, i za to je imao jednostavno rješenje - nestale oči zamjeniti novim parom iz časopisa - trenutak u kojemu je loša situacija postala još triput gora.

Možda vas zanima Vratio se strašni klaun: trailer za film „It“ tjera strah u kosti Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Twitter Twitter

Pa, iako smo sigurni da si ti sigurna da te više ništa na internetu ne može iznenaditi, dopusti da ti (još jednom) promijenimo mišljenje.

Ako si na trenutak pomislila da je riječ o pravoj osobi koja na sebi nosi nekakvu zastrašujuću masku, nisi jedina. Novi materijal za horor filmove? Definitivno.

Photo: Twitter

Komentari 0