Life&style

Dječje ljeto u CineStaru: DC Liga super-ljubimaca otvara zabavan program za najmlađe uz besplatne kokice

  • Dolazak ljeta sa sobom nosi i najradosniju vijest za školarce čije su školske obveze gotove pa nastupa bezbrižni period uživanja i druženja s prijateljima
  • Dobru zabavu, ali i osvježenje od ljetnih vrućina osigurat će CineStar jer od 14. srpnja pa sve do 31. kolovoza traje Dječje ljeto u CineStaru! 
  • Priliku za veseli obiteljski provod nikako nemoj propustiti uz najnovije animirane hit filmove

Školske obaveze su gotove, a obiteljska zabavna ljetna druženja mogu početi! U CineStar kinima je dobra zabava uz Dječje ljeto u CineStaru zagarantirana! Naime, uz kupljenu ulaznicu za odabrane animirane filmove, svako dijete dobiva male slane kokice na poklon, a u sklopu Dječjeg ljeta akcija vrijedi za sljedeće naslove: Tuljani specijalci, Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda, Svjetlosni, DC Liga super-ljubimaca, Zecko koš i tajna mrkog hrčka.

Dječje ljeto u CineStaru | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Dječje ljeto u CineStaru

Najnoviji hit animirani film koji će oduševiti ljubitelje DC univerzuma jest DC Liga super-ljubimaca. Nakon što Supermana i ostatak Lige Pravde otmu, na scenu stupa Supermanov voljeni i odani pas Krypto. Njih dvojica su nerazdvojni prijatelji, dijele super moći te se zajedno bore protiv kriminala u Metropolisu. Međutim, sada kada je Superman u nevolji, Krypto mora uvjeriti ekipu iz skloništa za životinje - psa Acea, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Chipa da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete super junake. Aceu se nikako ne sviđa ideja super-psa – no to će se brzo promijeniti kada upozna Batmana. 

Dječje ljeto u CineStaru | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Dječje ljeto u CineStaru - DC liga super-ljubimaca

DC Ligu super ljubimaca možete pogledati i u 4DX formatu (CineStar Zagreb, Rijeka i Split) ) i u 2D formatu od 21.7. pretpremijerno.

Dječje ljeto u CineStaru | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Dječje ljeto u CineStaru - DC liga super-ljubimaca

Uzbudljivi animirani film oduševit će sve mališane, ali i odrasle fanove DC svijeta Uz originalnu titl verziju, prikazivat će se i sinkronizirana na hrvatski, a svoje glasove posudili su Hrvoje Klobučar kao Krypto, Jan Kerekeš kao Ace, Ksenija Marinković kao Lulu, Nika Turković kao Wonder Woman te mnogi drugi. 

Dječje ljeto u CineStaru | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design DC liga super-ljubimaca, Jan Kerekeš

Dječje ljeto u CineStaru | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design DC liga super-ljubimaca, Hrvoje Klobučar

Odlična obiteljska zabava ovoga ljeta u CineStaru ne smije se propustiti, a ulaznice su u prodaji online i na blagajnama kina. 

 

Photo: WarnerBros

Komentari 0