Life&style

Dizalice topline: inovativni način grijanja svakog prostora

Zadnjih nekoliko godina svjedočimo sve većoj ekološkoj odgovornosti pojedinaca, ali i malih i velikih korporacija. U svakodnevnici težimo sve više prema održivom djelovanju, očuvanju resursa te smanjenju negativnog utjecaja na okoliš. Individualno djelovanje nije dovoljno kako bi se primijetile znatne promjene, stoga je važno da smo okruženi održivim uređajima i pametnim tehnologijama koje nam omogućavaju smanjenje zagađenja. Tvrtka Samsung brine o ekološkoj osviještenosti, a upravo su njihove dizalice topline i klima uređaji idealni izbor uređaja koji brinu o boljitku okoliša. U nastavku teksta donosimo glavne značajke EHS Mono R290 dizalica topline i razloge zašto se uklapaju u svaki privatni, ali i poslovni prostor.

 | Autor:

Budućnost ekoloških standarda

Samsung EHS Mono R290 dizalica topline predstavlja visoko učinkovito i održivo rješenje, nadmašujući europske propise o emisiji stakleničkih plinova. Naime, odabir prirodne radne tvari R290 s niskim potencijalom globalnog zagrijavanja (GWP-om) od samo 3, umjesto standardne radne tvari R32 (s GWP-om od 675) , omogućilo joj je iskorak prema osvještenijem djelovanju. Ova tehnološka inovacija nudi visoku učinkovitost, prilagođavajući se potrebama korisnika i pružajući učinkovito grijanje svake prostorije bez nepotrebne potrošnje energije. Proizvodi toplu vodu temperature do 75 °C, što je čini prikladnom zamjenom za postojeće sustave grijanja i za starije stambene prostore koji su prethodno ovisili o plinskim bojlerima za grijanje. Samsung EHS Mono R290 dizalice topline dostupna je u širokom rasponu kapaciteta – 5, 8, 12 i 16 kW i prikladna je za potrebe različitih objekata. Upravo je zbog ovih specifikacija zavrijedila simbol modernog i održivog uređaja, integrirajući tehnološku inovaciju s elegantnim tamnim dizajnom.

Pojednostavljeno iskustvo korištenja

Osim ekološke osviještenosti, Samsung EHS Mono R290 dizalica topline je prije svega praktičan i jednostavan uređaj za korištenje. Kompaktne dimenzije od 850 mm za manje jedinice i otprilike 1000 mm za veće jedinice, čine ju idealnim izborom za suvremena kućanstva koja cijene funkcionalnost uz samu estetiku. Uz pomoć zvučne izolacije s Groove Grid Felt značajkom prigušuje i apsorbira buku koju stvaraju dijelovi kompresora i vibracije, pa tako svojom primjenom tihog načina rada ostvaruje minimalni nivo buke od samo 35 dB(A). Prilagođena je navikama suvremenog čovjeka, stoga se sav sustav upravljanja potrošnje energije može kontrolirati putem SmartThings Energy aplikacije, pružajući na ovaj način korisnicima personalizirano i jedinstveno iskustvo u učinkovitom upravljanju energijom vlastitog doma. Aplikacija korisnicima pruža detaljne uvide, automatizaciju štednje energije i podršku za postizanje nulte stope emisija u kućanstvu, osiguravajući optimalnu učinkovitost grijanja i energetsku uštedu.

 | Autor:

Uz Samsung EHS Mono R290 dizalice topline, korisnici dobivaju ne samo pouzdanu i učinkovitu tehnološku inovaciju, već i partnera u brizi za okoliš i održivu budućnost. Njihov ekološki osviješten pristup, kombiniran s praktičnim dizajnom i pametnim upravljanjem, čini ih savršenim rješenjem za svaki prostor, bilo da se radi o domu ili poslovnom okruženju. Od smanjenja emisija stakleničkih plinova do optimalne uštede energije, Samsung EHS Mono R290 dizalice topline predstavljaju korak naprijed prema održivoj budućnosti.

Photo: None

Komentari 0