Life&style

Disco Fever 80’s Edition: Povratak u osamdesete doživi u zadarskom restoranu A’mare!

  • Najbolja glazba i najluđe zabave pripadaju, zna se, 80-im godinama prošlog stoljeća. I uvijek se volimo u njih vratiti, makar nakratko
  • A prilika se pruža zadnjeg dana mjeseca u Zadru kad u restoran A'Mare stiže Disco Fever 80’s Edition
  • Čeka te glazba 80-ih u ambijentu uređenom u retro stilu, bogat buffet, ali i kultni bend iz 80-ih, Denis & Denis

Osamdesetima pripada titula možda i najzabavnijih godina prošlog stoljeća. Uvijek se spominju kao vrijeme kada je glazba bila odlična, kad se plesalo i tulumarilo jutra. Za njima uzdišu nostalgičari koje podsjećaju na mladost, a svoje poklonike imaju i među onima koji se tada nisu još ni rodili. Pa, ako se makar nakratko možemo vratiti u to ludo desetljeće, zašto ne? 

 | Autor: A'mare A'mare

Ljubitelji osamdesetih, pripremite se za večer koju ćete dugo pamtiti jer u Zadar dolazi Disco Fever 80’s U predivnom ambijentu A’mare restorana, 31. listopada očekuje vas glazbeni spektakl s legendarnim bendom Denis & Denis koji je definirao domaću glazbenu scenu osamdesetih. Uz njihove hitove, atmosferu će dodatno zagrijati i DJ Mate Kokić, koji će se pobrinuti da ritam na plesnom podiju nikad ne staje. Obuj svoje najbolje plesne cipele i pripremi se za nezaboravnu plesnu večer.

Međutim, ova večer neće biti samo glazbeni događaj koji vraća posjetitelje u osamdesete – gosti će uživati u piću dobrodošlice i bogatom buffetu, a ambijent restorana bit će uređen u retro stilu, kako bi se dočarala prava disco atmosfera. Bez obzira bude li osamdesete u tebi sjećanja na prve izlaske ili tek sada otkrivaš njihovu čar, Disco Fever 80’s Edition nudi odličnu zabavu za sve generacije. 

 | Autor: A'mare A'mare

Ulaznice su dostupne na recepciji hotela A’mare, a za rezervacije stolova i dodatne informacije možete nazvati broj 099 737 0562.  Složi svoj najbolji retro outfit, zapleši uz legendarne hitove i doživite povratak u zlatno doba diska!

 | Autor: A'mare A'mare

Photo: A'mare

Komentari 0