Life&style

"Despacito" je pravi mamac za parodije!

Pjesma latino zvijezde Luisa Fonsija izašla je još početkom godine, ali čini se kako su tek ljetne temperature natjerale YouTubere da počnu snimati parodije na ovu hit pjesmu.

Pjesma "Despacito" zbog svog je zaraznog ritma i ljetne vibre kojom zrači dobila status najzaraznije, ako ne već najbolje pjesme godine. A tek je pola godine prošlo... U svakom slučaju, na You Tubeu je već izašla cijela serija videa koji se ismijavaju s pjesmom. Najviše ismijavaju sami sebe, i način na koji se ponašaju kada čuju pjesmu. Ova dva dečka u autu među prvima su shvatili koliko je ova pjesma zarazna, ali i koliko nemaju pojma o jeziku na kojem se pjeva, pa se samo ubace na "Despacito".

Ova tri komičara izbacili su jedan od posljednjih videa. Oni zapravo razumiju jezik, i cijelo vrijeme govore kako je singl "Despacito" toliko tipičan za latino ritmove, ali kada dođe do refrena, oni potpuno polude i počnu plesati i pjevati kao da im je zadnje u životu!

Što kažete na ove slatke psiće? I mi smo se zarazili priznajemo, pogotovo u njihove tipične latinoameričke košulje u tisuću boja. Zabavna pjesma, gitara, i neodljivi psići su sve što je potrebno da bi neki video postao hit! Dakle, svi su uvjeti zadovoljeni!

Ovdje su skupljeni gotovi svi kratki video uraci koji su do sada izašli kao parodija na pjesmu "Despacito", i moramo priznati da smo se stvarno dobro nasmijali. Jedan od trenutno najpopularnijih na Facebooku je kratki video u kojem glavnu ulogu ima korpulentni muškarac u supermarketu.

Photo: YouTube

Komentari 0