Life&style 23. prosinca 2015.

Deset super dejtova na koje morate otići u 2016. godini

Thinkstock.

Oduševite nekoga savršenim prvim dejtom ili začinite svoju dugu vezu zajedničkim odlaskom u teretanu, volontiranjem, foto-šetnjom...

Ako ste solo i ne znate gdje odvesti nekoga na spoj ili ste u vezi pa vam je ponestalo ideja za izlaske, donosimo vam deset super ideja za zanimljive i neobične dejtove u 2016. kako bi vam nadolazeća godina bila što bolja. 

1. Pogledajte loš film

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Zanemarite malo svoj popis filmova s izvrsnim kritikama koje morate gledati u 2016. godini i za dejt odaberite neki film koji je dobio najgore ocjene kritičara. Garantiramo ludu zabavu, a vi i vaš partner ćete danima citirati najgore rečenice i smijati se lošoj glumi.

2. Pođite na zajedničku tjelovježbu

Bilo da ste oboje u top formi ili dane radije provodite na kauču, zajednički odlazak u teretanu ili na aerobik probit će led na prvom dejtu i unijeti malo zabave u vezu.  Iskustvo će se isplatiti, obećajemo!

3. Testirajte hranu koju nikada niste probali

Ako vi i vaš partner nikada niste jeli kinesku hranu, sljedeće godine obavezno otiđite u kineski restoran. Možda otkrijete nešto što će vam se svidjeti, ali sigurno ćete se zabaviti ocjenjujući razna nova jela, poput profesionalnih kritičara hrane.

4. Pođite u foto-šetnju

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Šetajte šumom ili se penjite po planini poput dvoje fotografa, tragajući za najljepšim prizorima koje možete fotografirati. Najljepše slike isprintajte i poklonite ih jedno drugom kao lijepu uspomenu, a ako živite zajedno objesite ih u zajedničkom domu.

5. Posjetite sklonište za životinje

Dejt u azilu usrećiti će životinje kojima je potrebna pažnja, igra i druženje, te vas istovremeno povezati s partnerom na novoj razini, kroz iskustvo dijeljenja nježnosti i ljubavi s drugima. A možda se i odlučite odnijeti doma svog novog dlakavog prijatelja.

6. Bukirajte masažu za parove

Ako ste vi i vaš partner pod velikim stresom, zajednička masaža je idealno rješenje za potpunu relaksaciju. Ovo je posebice preporučljivo ako se u posljednje vrijeme često svađate s partnerom.

7. Pođite na koncert benda za kojeg nikada niste čuli

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Gotovo svaki vikend negdje nastupa neki nepoznati bend, a ulaznice za njih često su besplatne ili jako jeftine. Odaberite jedan za kojeg ni jedno od vas nikada nije čulo i pružite im šansu. Čak i ako to bude nešto najgore što ste ikada čuli, sigurno će to biti nezaboravno iskustvo.

8. Volontirajte na humanitarnom događaju

Osjećaj pomaganja onima kojima je to najviše potrebno je nezamjenjiv, a pogotovo ako ga podijelite sa voljenom osobom. Odaberite humanitarni događaj po vlastitom izboru i pretvorite ga u dejt.

9. Pođite na stand-up komediju

Ako se oboje volite smijati i dijelite smisao za humor, kupite karte za komičarski nastup uživo. Nema nište bolje od zbližavanja kroz zajedničko smijuljenje.

10. Podijelite komad torte

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Zašto ne biste umjesto kafića ili restorana otišli u slastičarnicu? Možda zvuči otrcano i pomalo starinski, ali dejt ne može proći loše kada su kolači u igri. A odlučite li podijeliti jedan komad čokoladne torte, romantici neće biti kraja.

Komentari 0