Life&style

Darujte poklon s misijom, razveselite žene oko sebe i učinite dobro djelo

Sudjelujte u projektu Pink Ribbon

Pokloni se očekuju za određene prigode, rođendane, blagdane, godišnjice, no poseban je osjećaj dobiti poklon iznenada, naizgled bez ikakva povoda. Radi se o gesti koja će svakome uljepšati dan, a još ako iza njega stoji posebna poruka, osjećaj sreće će samo narasti. Listopad, međunarodni mjesec borbe protiv raka dojke, posvećen je ženama, i pravo je vrijeme da jedne drugima odamo priznanje koje zaslužujemo – malim, ali za srce velikim poklonima, s važnom misijom.

Story i dm nastavljaju s projektom Pink Ribbon, a kupnjom označenih proizvoda u dm-u i na dm online shopu pomažete radu udruge P.I.N.K. – life. To znači da možete napraviti pravo dobro djelo jer prikupljen novac ide za kupnju opreme za zdravstvene ustanove u svrhu poboljšanja dijagnostike, liječenja i rehabilitacije žena koje su oboljele od raka dojke. Upravo među proizvodima označenima ružičastom vrpcom pronašli smo ideje za poklone koji će oduševiti žene u vašim životima. Darujte im mali znak pažnje i podsjetnik na samopregled i preventivni pregled koji spašavaju živote.

Think Pink Beauty Box Biobaze predivan je podsjetnik na žensku snagu te sadrži samo visokokvalitetne, prirodne proizvode bez konzervansa i umjetnih bojila. Upravo ono što naše tijelo treba! U njemu vas čekaju gel za tuširanje, deo roll-on i maslac za tijelo.

Ženama često najviše nedostaje vrijeme koje mogu posvetiti samo sebi. Možda je idealan poklon Nacomi paketom Watermelon Home Spa koji poziva na opuštanje. Kutija koja sadrži piling, puder i masku za lice podsjetit će ih koliko je važno isključiti se iz svakodnevne rutine i barem sat vremena tjedno posvetiti samo sebi. Da bi se uvijek sjetile koliko sjaje, darujte im La PIEL Glow Babe Bronze sprej za tijelo koji služi i kao fiksator šminke sa šljokicama.

U dm-u ćete pronaći i stvarno poseban komad nakita, Bisou by Borboleta narukvicu s malenom ružičastom vrpcom koja je osmišljena upravo za projekt Pink Ribbon. Poklonite je najdražim ženama u svojem životu kako bi se uvijek sjetile pravog značenja ružičaste vrpce – solidarnost i potpora svima oboljelima od raka dojke.

Ne zaboravite da za kupnju svakog od ovih proizvoda dm donira jednu kunu udruzi P.I.N.K. – life, a u ovoj hvalevrijednoj akciji sudjeluju i alverde, Balea, Melem, CL, Bionsen, Immortella, Lavera, L'Angelica. Popis svih označenih proizvoda pronađite na web stranici dm-a.

Photo: dm.hr