Life&style

Đardin je pripremio najkreativniju jesen: Radionice koje život uz biljke i cvijeće čine još ljepšima

  • Simpatična ekipa iz Đardina i za ovu je godinu pripremila brojne zanimljive radionice ili kako ih oni zovu - đardionice
  • Na đardionicama u Zagrebu na kojima su dobrodošli svi, Đardin nudi i team building radionice
  • Prve na redu ovoga tjedna su radionica izrade zatvorenog tipa terarija te cvjetnih vjenčića za kosu

Nije nam promaknulo da je jedna od naših omijenih stanica kada su kupnja cvijeća i biljki u pitanju bila jako marljiva posljednjih tjedana. Simpatična ekipa iz Đardina još je jednom uspjela nadmašiti samu sebe pripremivši čak sedam radionica ili kako ih oni zovu đardionica koje će se održati u rujnu, a što nam je i bio glavni povod da s njima popričamo o istima.

Ideja đardionica kao edukativnih radionica opuštenog karaktera za amatere i/ili profesionalce, grupe i/li individualce, uz domaću hranu i specijalitete Dubrovnika te bezalkoholna pića ili pak, ovisno o sezoni, gin-tonic ili kuhano vino, nastala je kao posljedica brainstorminga nakon više upita mušterija o savjetovanju u smislu kako mogu naučiti neke vještine održavanja biljaka i aranžiranja te kao odgovor na pitanje koje ih je mučilo - što ponuditi ljudima da je ugodno i sigurno, edukativno i opušteno u pandemijskim danima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Đardin (@djardin.hr)

Najljepše sobne biljke koje će uljepšati tvoj dom Možda vas zanima Najljepše sobne biljke koje će uljepšati tvoj dom: Vodič i savjeti za uzgoj! Rubrika Life&style Life&style

Same teme đardionica ovise o željama njihovih polaznika i inputa njihovih novih mušterija o tome što bi voljeli vidjeti kod njih te što bi voljeli naučiti, a plan za naredni mjesec izrađuje se u prvom tjednu prethodnog mjeseca pa će do kraja ovog tjedna već biti objavljen i raspored za listopad. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Đardin (@djardin.hr)

'Uz ponudu radionica u našem prostoru, nudimo i team building radionice, osmišljene na način da ih možemo održavati u poslovnim prostorima ili na upit u našem prostoru, a broj mjesta na radionicama je ograničen kako bismo imali dovoljno vremena svima se posvetiti. Ponekad se zna dogoditi da smo s praktičnim dijelom radionice gotovi prije vremena pa imamo 'free time za pitanja' što se odnosi na sve što polaznike zanima o bilju i aranžiranju. Pitanja ne moraju nužno biti vezana za tematiku radionice, već imamo mini savjetovanje kako neke biljke njegovati, održavati, gdje ih smjestiti u prostoru te je li neka biljka za određeni prostor ili tu osobu.', kaže nam Sandra, voditeljica smjene Đardina i jedna od pokretačica cijele priče.

Cvjećarnica Samonikla Možda vas zanima Najljepše cvijeće Instagrama: Na ovim hrvatskim profilima pronašli smo predivne i originalne bukete Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Đardin (@djardin.hr)

Iako je svaka đardionica zanimljiva na svoj način, najviše ih, kažu, raduju one božićne i uskršnje koje su im uvjerljivo najdraže i najveselije, što zbog ekipe, a što zbog cvijeća i šarenila koje koriste na radionicama, a ova vesela ekipa razrađuje i plan kako napraviti radionice za mališana te koje je najbolje vrijeme održavanja za njih. Osim tematike koja je usko vezana za Đardin, nude i mogućnost sudjelovanja na radionicama van njihove struke i djelatnosti poput izrade svijeća od sojinog voska, izrade keramičkih teglica, botaničkog crtanje te uz njih najviše vezanu izradu macrame visilica za biljke. Plan za rujan već je odavno spreman, a evo i koje nas đardionice očekuju u narednim danima i tjednima!

Đardionica se nalazi na adresi Prilaz Gjure Deželića 89, tik do njihove cvjećarne.

Radionica izrade zatvorenog tipa terarija

Datum održavanja radionice: 02.09.2022.

Vrijeme održavanja radionice: 17.00 – 20.00 h

Cijena radionice (po osobi): 450,00 kn

Radionica izrade cvjetnih vjenčića ukrasa za kosu

Datum održavanja radionice: 03.09.2022.

Vrijeme održavanja radionice: 17.00 – 19.00 h

Cijena radionice (po osobi): 210,00 kn

Radionica izrade kokedama

Datum održavanja radionice: 09.09.2022.

Vrijeme održavanja radionice: 17.00 – 19.30 h

Cijena radionice (po osobi): 280,00 kn

Radionica izrade otvorenog tipa terarija

Datum održavanja radionice: 16.09.2022.

Vrijeme održavanja radionice: 17.00 – 20.00 h

Cijena radionice (po osobi): 290,00 kn

Radionica osnove uzgoja sobnog bilja - presađivanje i razmnožavanje biljaka (pelcanje)

Datum održavanja radionice: 23.09.2022.

Vrijeme održavanja radionice: 17.00 – 19.30 h

Cijena radionice (po osobi): 250,00 kn

Radionica izrade unikatnih svijeća od sojinog voska

Datum održavanja radionice: 24.09.2022.

Vrijeme održavanja radionice: 17.00 – 20.00 h

Cijena radionice (po osobi): 280,00 kn

Radionica izrade buketa i aranžmana od cvijeća

Datum održavanja radionice: 30.09.2022.

Vrijeme održavanja radionice: 17.00 – 19.30 h

Cijena radionice (po osobi): 260,00 kn

Photo: Instagram @Đardin.hr

Komentari 0